19 / 04 / 2024

Business Partners İnşaat adres 

Business Partners İnşaat adres 

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Durmuş tarafından kuruldu.

Go Partners Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Go Partners Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Uygur Osmanoğlu tarafından kuruldu.

Dd Partners İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dd Partners İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ilie Project Partners LLC tarafından kuruldu.

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Beykoz'da Nilüfer Lafiş ve Anastasiia Sergici ortaklığında kuruldu.

Safeer Business İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Safeer Business İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Abdulmalek Alturki ve Muhammed Bircan ortaklığında kuruldu.

G Partners Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G Partners Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ahmet Talha Güneş ve Ömer Ferhan Güldemir ortaklığında kuruldu.

Yef Partners Gayrimenkul İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yef Partners Gayrimenkul İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda Metin Bozkurt ve Mehmet Uzer ortaklığında kuruldu.

Business Friend İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Business Friend İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile M.H.Alyass Tay Elkarım tarafından kuruldu.

Asd Partners İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asd Partners İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Duman ve Samet Duman ortaklığında kuruldu.

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Durmuş tarafından kuruldu.

Han Partners Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Partners Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar2da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kurfeyiz, Tunahan Çakır ve Tunahan Kurfeyiz ortaklığında kuruldu.

Global Partners İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Global Partners İnşaat Turizm Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Saeed Khanfer ve Mohd Nayef M. Khanfar tarafından kuruldu. 

Redberry Partners İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Redberry Partners İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli Abdulla Sahatov ve Bolotbek Hojamov tarafından kuruldu.

Speedex Business Solutions Turizm İnşaat Ham Madde İç ve Dış Ticaret Şirketi kuruldu!

Speedex Business Solutions Turizm İnşaat Ham Madde İç ve Dış Ticaret Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamidreza Taghavi tarafından kuruldu.

Business Partners İnşaat adres  Haberi

Business Partners İnşaat adres 

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Durmuş tarafından kuruldu.

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi konusu:
Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gib gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Adres: Başakşehir Mah. Gazi Mustafa Kemal Bul. No: 7aı...