19 / 04 / 2024

büyükada satılık daire

büyükada satılık daire

30 Yıldır Sektörde Standartları Daima Yukarı Taşımak için Çalışan Hasan Sever İnşaat Türkiye’de ve Yurtdışında Gerçekleştirdiği Markalı Projelerle Birlikte Gaziantep’te Yine Bir İlki Gerçekleştirmek amacıyla Büyükada projesini hayata geçiriyor.

Büyükada Terrace Lido Evleri'nde 420 bin dolara 2+1!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Terrace Lido projesinde yer alan dairelerin fiyatları 370 bin dolardan başlayıp, 580 bin dolara kadar yükseliyor...

Terrace Lido'da metrekaresi 5 bin dolara! Hemen teslim!

Satışların devam ettiği Terrace Lido projesinde teslimler hemen gerçekleşiyor. Projedeki dairelerin metrekare fiyatı 5 bin dolardan başlıyor

Terrace Lido'da 485 bin dolara! Hemen teslim!

Büyükada'da yükselen Terrace Lido projesinde satışlar devam ediyor. 32 konutluk projede ev fiyatları 485 bin dolardan başlangıç gösteriyor

Kurtköy 360 satılık daire!

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı imzasıyla inşa edilen Kurtköy 360 projesinde yaşam başladı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Kurtköy 360 satılık fiyatları...

Bakırköy City satılık daire fiyatları!

Bakırköy City satılık daire fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor. Bakırköy City projesi

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükselecek Çekmeköy Park projesinde lansmana özel yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor...

Maltepe Gökada satılık daire!

Eşsiz adalar ve doğa manzarasına hakim Maltepe Gökada Evleri 273 konuttan meydana geliyor. İşte Maltepe Gökada satılık daire tipleri...

Büyükyalı Zeytinburnu satılık daire!

Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından inşa edilen Büyükyalı Zeytinburnu satılık daire fiyatları 1 milyon TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje 111 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor.

Nef Ataköy 22 satılık daire fiyatları!

Mayıs ayında teslimlerin gerçekleşeceği Nef Ataköy 22 projesi 1.269 konuttan meydana geliyor. Nef Ataköy 22 satılık daire fiyatları 822 bin TL'den başlıyor.

Pendik Vogue Kurtköy Evleri satılık!

Pendik Vogue Kurtköy Evleri satılık daire tipleri 1+1 olarak tasarlandı. Teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılacağı projede 250 tane daire ve 20 tane ticari birim bulunuyor.

Vogue Kurtköy Residence satılık daire!

Vogue Kurtköy Residence satılık daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Ödemeleri banka kredisiyle yapılabilen proje konut ve ticari birimlerden meydana geliyor.

Bakırköy City satılık daire!

Bakırköy City satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 163 konut ve 33 dükkan bulunuyor.

Kartaltepe Bakırköy City satılık!

Kartaltepe Bakırköy City satılık daire fiyatları 1 milyon 187 bin TL + KDV'den başlıyor. Eski Derby Fabrikası'nın arazisi üzerinde inşa edilen projenin Haziran 2017'de teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ Kütahya İnköy emekli satılık daire!

TOKİ Kütahya İnköy emekli satılık daire seçenekleri arasında 2+1'ler bulunuyor. Kura tarihi 28 Ocak 2016 olarak belirlenen projede 300 adet konut emekli kategorisinde satışa sunuluyor.

Esenyurt Evim Yüksekdağ satılık daire!

Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin yükselecek olan proje 363 adet daire ve 9 adet dükkandan oluşuyor. Esenyurt Evim Yüksekdağ satılık daire alanları 90 metrekareden başlıyor.

İmga Grup Kurtköy Evleri satılık!

İmga Grup Kurtköy Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 2+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. 15 bin metrekarelik alanda inşa edilecek proje 4 bloktan meydana geliyor.

büyükada satılık daire Haberi

büyükada satılık daire

Gaziantep’in en değerli bölgesi İbrahimli’de yükselen bu muhteşem proje 20 dönüm arazi üzerine süper lüks konut ve sosyal imkanların yer alacağı toplam 166 adet daire bulunuyor. 16 dönümü peyzajlı 8 bloktan oluşan Büyükada projesinde 189 m2 3+1, 265 m2 4+1 ve 326 m2 5+1 olmak üzere rezidans konforunda resepsiyonlu daireler yer alıyor. Huzurlu ve prestijli yaşamı sunan Büyükada’da satışlar başladı. 

Bu Adada Hayat Var!

Gaziantep’te bugüne dek yapılan en büyük ada bazlı konut projelerinden biri olma özelliğini taşıyan Büyükada, Kapalı-Açık Havuzlardan Biyolojik gölete bisiklet çocuk oyun alanlarından basketbol sahasına birçok sosyal yaşam olanağına sahip. Gaziantep’in ilkleri bu projede yer alacak. Özel günlerde tüm ailenin bir arada olabileceği Adacafesi, 600 metre uzunluğundaki kesintisiz bisiklet ve koşu parkuru, etüd odaları peyzajlı dinlenme alanları,...