23 / 04 / 2024

büyükbaş hayvancılık desteği 2022

büyükbaş hayvancılık desteği 2022

Milyonlarca çiftçiye hayvancılık desteği veriliyor. Çiftiler hayvancılıkta hibe desteği başvurularını, başvuru şartlarını ve hibe desteği miktarını araştırıyor. Peki çiftçilere kaç lira hayyvancılık desteği veriliyor? İşte ayrıntılar...

Çiftçiye bir destek daha açıklandı! 30 bin TL hibe veriliyor!

Milyonlarca çiftçi hayvancılık desteklerini araştırıyor. Çiftçiler hayvancılıkta hibe desteği başvurusunu ve şartlarını merak ediyor. Peki çiftçilere hayvancılık desteği başvurusu nasıl yapılır? Çiftçilere ne kadar hayvancılık desteği veriliyor? İşte merak edilenler...

Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi geldi. Paylaşılan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesindeki 40 yetiştiriciye 130 büyükbaş hayvan dağıtıldı.

Armas Emlak Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Armas Emlak Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Necmettin Özcan tarafından kuruldu.

2023 tarım destekleri açıklandı: Yağlık ayçiçeği üreticilerine sertifikalı tohum desteği ne kadar?

2024 yılı için ödenecek olan 2023 tarım destekleri açıklandı ve bu kapsamda yağlık ayçiçeği ilk kez sertifikalı tohum kullanımına yönelik maddi destek alacak. Her dekar için 135 lira sertifikalı tohum teşvik sağlanacak. Sertifikalı tohum desteğinin detayları haberin devamında...

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. kuruldu!

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karaman tarafından kuruldu.

Mas Arsa Ve Gayrimenkul Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Arsa Ve Gayrimenkul Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Cingöz ve Özlem Cingöz ortaklığında kuruldu.

Büyükbaş kurbanlık fiyatları yüzde 140,5 arttı! Fiyatlar ise 35-145 bin lira arasında!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Kurban Bayramı kurbanlık fiyatları ve kesim maliyetlerini değerlendirdi. Bu kapsamda, Büyükbaş kurbanlık fiyatları yüzde 140,5 artarken fiyatlar ise 35-145 bin lira arasında değişiyor.

Migros’ta küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıklar ne kadar?

Migros, İslami usullere uygun bir şekilde kesimi yapılmış kurbanlık küçükbaş ve büyükbaş hayvan satacak. Kurbanlık fiyatları kg ağırlığına göre farklılık gösteriyor.

Da İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Da İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Canan Çoban Örs tarafından kuruldu.

Asgari ücrete yüzde 17.55, yüzde 29.31 ve yüzde 40’lık artışlar tek tek hesaplandı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın başkanlığını yapacağı Asgari Ücret Komisyonu'nun ilk toplantısı için sorgulamalar başladı. Yeni asgari ücretin belirlenmesine az bir zaman kaldı. Bu kapsamda, olası yüzde 17.55, yüzde 29.31 ve yüzde 40’lık artışlar tek tek hesaplandı.

Ayçiçek yağı fiyatında düşüş bekleniyor! İthalat vergileri yükselecek! Yağlık ayçiçek bugün hangi borsada kaç TL? 

Son bir senede  yurtdışı piyasalarda yüzde 60 düşen Ayçiçek yağı fiyatının Türkiye’de ithalatın gerilemesiyle daha da azalması bekleniyor. Gümrük vergisinin haziranda yükseleceği beklentisinin fiyatları aşağı çekeceği öngörülüyor. İşte 6 Haziran 2023 fiyat listesi...

CarrefourSA ve Migros kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı! Büyükbaş, Küçükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala CarrefourSA ve Migros kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı. Peki, zincir marketlerde Büyükbaş, Küçükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

İvke Gayrimenkul İnşaat Elektrik Turizm Hayvancılık Ticaret Limited Şirket kuruldu!

İvke Gayrimenkul İnşaat Elektrik Turizm Hayvancılık Ticaret Limited Şirket bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Yılmaz tarafından kuruldu.

Kurban fiyatlarını gören şoke oluyor! İşte 2023 kurbanlık büyükbaş ve küçükbaş hayvan fiyatları!

Kurban Bayramı öncesi kurban fiyatların araştıran vatandaş şaşkına dönmüş durumda. Büyükbaş hayvan sayısındaki azalma ve maliyetlerdeki artış nedeniyle kurban fiyatları geçen yıla oranla yüzde 150 zamlandı.

büyükbaş hayvancılık desteği 2022 Haberi

büyükbaş hayvancılık desteği 2022

Milyonlarca çiftçiye hayvancılık desteği veriliyor. Çiftiler hayvancılıkta hibe desteği başvurularını, başvuru şartlarını ve hibe desteği miktarını araştırıyor.

Çiftçilere sağlanan hayvancılık hibe desteği başvuruları Tarım ve Orman İl Müdürlükleri'nden gerçekleştiriliyor. 

Gerekli tutulan şartlara sahip milyonlarca çiftçi, Tarım ve Orman İl Müdürlükleri'nce istenen evraklarla birlikte başvuru yaptığında hibe desteğinden faydalanabiliyor. 

Peki çiftçilere kaç lira hayvancılık desteği veriliyor? İşte ayrıntılar...

BÜYÜKBAŞ HAYVANLICILIK HİBE DESTEĞİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER? 

T.C. vatandaşı olunması,
18 yaşını bitirmiş olmak, 
ÇKS kaydının bulunması,,
Başvuru tarihinden önceki en az 1 senede hayvancılık faaliyetinde bulunmak,
Proje hazırlamak,
Hazırlanan projenin İl ya da İlçe Müdürlüklerine sunumunun yapılması,
Projeye onay verildiğinde yatırımı tamamlamak, 
Daha önce aynı alanda hibe desteği almamış olmak,
Tebliğnamede belirtilen kadar büyükbaş ya da küçükbaş hayvan sayısına sahip olmak.

Büyükbaş hayvancılık hibe desteği için...