29 / 03 / 2024

büyükçekmece bina yıkım

büyükçekmece bina yıkım

Büyükçekmece'de geçen yıl eylül ayında merkez üssü Marmara Denizi Silivri açıkları olan 5,8 büyüklüğündeki depremde hasar gören 8 bina ve 100 bağımsız bölümün yıkımı gerçekleşti.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Çoker Sitesi'nin yıkımına başlandı!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Büyükçekmece Atatürk Mahallesi’nde bulunan Çoker Sitesi’ndeki 4 blok yıkıldı...

Büyükçekmece'deki ölüm villalarında şok eden gerçek! 36 villa fazladan yapılmış!

Büyükçekmece’deki ölüm villaları dosyasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Söz konusu ölüm villalarında 36 villanın fazladan yapıldığının bilgisine ulaşıldı. 

Büyükçekmece'deki temelsiz ölüm villalarından sonra yeni binaların sağlamlığı tartışılıyor! Ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet karşılığı imar izni verilen 144 ölüm villasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Peki yapılacak yeni binalar ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz: 50 binden fazla konut dönüştü!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçedeki kentsel dönüşüm faaliyetleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Büyükçekmece'de istinat duvarı çöktü! Site sakinleri ayaklandı! Binaların boşaltılması ve mühürlenmesi gerekiyor!

Büyükçekmece'de kuvvetli yağışın etkisiyle bir sitenin içinde bulunan istinat duvarı çöktü. Site sakinlerinden Pınar Özer Aydın, "Binaların boşaltılması, mühürlenmesi gerekiyor" diyerek tepki gösterdi.

İstanbul Küçükçekmece'de yıkım kararı verilen bina korku saçıyor! SON DAKİKA!

Küçükçekmece'de riskli olduğu için yıkım kararı verilerek boşaltılan ancak yıkılmayan bina mahalleleyi tedirgin ediyor. Her gün binanın önünden geçen mahalleli, bir an önce yıkım yapılmasını istiyor. 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

Bahaş Holding’in dev projesi Hilal Hill Büyükçekmece'de ikinci etabın teslimi için geri sayım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Hilal Hill Büyükçekmece’yi hızla hayata geçirmek üzere çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken bir yandan da teslimler yapılıyor.

Büyükçekmece'de deprem hazırlığı: 3 bin bina dönüşecek! 

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde son 10 senede 1052 bina yıkıldı. Dönüşüm çalışmaları kapsamında 138'i acil olacak şekilde 3 bin binanın dönüştürülmesi planlanıyor...

İstanbul'da Kentsel Dönüşüm: Büyükçekmece'de 12 blok ve 130 bağımsız riskli yapının yıkımı başladı!

İstanbul Büyükçekmece'de olası depremde yıkılma riski olduğu tespit edilen 12 blok ve 130 bağımsız bölümden oluşan binaların yıkım çalışmaları başladı.

Büyükçekmece'de deprem riski taşıyan blokların yıkımına başlandı

İstanbul Büyükçekmece'de, kentsel dönüşüm projesi kapsamında deprem riski taşıyan 4 blokun yıkımına başlandı.

Aile Bakanlığı açıkladı… Torununa bakan büyükannelere devlet para yardımı yapıyor!  Nasıl başvurulur?

Torunlarına bakan büyükannelere müjdeli haber Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan geldi.  Torunlarının bakımını üstlenen anneanne ve babaannelere devlet para yardımında bulunuyor.  Peki Torun destek ödemesi için nasıl başvurulur?

Büyükçekmece Pozitif Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Büyükçekmece Pozitif Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece'de Şaban Türker tarafından kuruldu.

büyükçekmece bina yıkım Haberi

büyükçekmece bina yıkım

Büyükçekmece'de geçen yıl eylül ayında merkez üssü Marmara Denizi Silivri açıkları olan 5,8 büyüklüğündeki depremde hasar gören 8 bina ve 100 bağımsız bölümün yıkımı gerçekleşti.

Büyükçekmece Belediyesi'nden yapılan açıklamada, geçen yıl meydana gelen Silivri açıklarındaki depremde hasar görmelerinden sonra tahliye edilen 30-40 yıllık 19 Mayıs Mahallesi'nde 4, Atatürk, Ulus, Kamiloba ve Bahçelievler mahallelerindeki birer olmak üzere 8 ayrı binanın eş zamanlı olarak yıkımının gerçekleştirildiği belirtildi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün de 8 bina ve 100 bağımsız bölümün yıkım çalışmasını yerinde inceledi.

Akgün, binaların yapımı sırasında dışarıya sarkan çıkmaların da büyük risk oluşturduğuna ve bunun İzmir depreminde de görüldüğüne vurgu yaparak, "Binanın altında 80'lik bir çıkma var. Bu binaların altındaki çıkmaları 11 sene önce kaldırarak...