29 / 03 / 2024

Buz Residence teslimleri ne zaman

Buz Residence teslimleri ne zaman

İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de inşa edilen Buz Residence satış ofisi bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Projede 1 oda 1 salon 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor...

Perola Residence Bağcılar konut fiyatları!

Perola Residence projesi İstanbul Bağcılar Güneşli'de Basın Ekspres bölgesinde hayata geçirildi. Perola Residence teslimleri 2018 yılının sonunda yapılacak...

Kuzu Grup Kumru Ankara Residence!

Toplam 159 adet daireden oluşan proje daire büyüklükleri 60 metrekareden başlıyor. Proje tek blok şeklinde yükselecek. Kuzu Grup Kumru Ankara Residence teslimleri Haziran 2017' de yapılması planlanıyor.

Sone İstanbul Residence teslimleri ne zaman?

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanları bulunuyor. Peki Sone İstanbul Residence teslimleri ne zaman?

Topkapı Inİstanbul Lokal Residence teslimleri!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen projede yüzde 25 peşinat ödemede yüzde 10 indirim sağlanıyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Residence teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Eagle Residence teslimleri ne zaman?

İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde bulunan projede dairelerin tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projede daire fiyatları 220 bin TL'den başlıyor. Peki Eagle Residence teslimleri ne zaman?

Aydos Country Residence teslimleri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 30 aya kadar taksit sağlanıyor. Projede iletişim olarak telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi. Aydos Country Residence teslimleri Ağustos 2017'de gerçekleşmesi gerekiyor.

Bağcılar Mirage Residence teslimleri ne zaman?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterek tasarlandığı proje Atatürk Havaalanı'na yakın yerde yükseliyor. Proje 17 kat şeklinde yükseliyor. Peki Bağcılar Mirage Residence teslimleri ne zaman?

Topkapı Inİstanbul Gala Residence teslimleri ne zaman?

Daire alanlarının 48 metrekareden başladığı proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. Projede toplam 788 ticari ünite bulunuyor. Peki Topkapı Inİstanbul Gala Residence teslimleri ne zaman?

Sur Yapı Mirage Residence teslimleri Kasım 2017'de!

Sur Yapı tarafından Güneşli'de inşa edilen Mirage Rezidans Toplam 342 adet daireden meydana geliyor. Projenin yatırım bedeli ise 300 milyon TL olarak belirlendi.

İskenderun Altın Vadi Residence teslimleri 2016'da!

İSKENDERUN 'un yeni simgesi olmaya hazırlanan Altın Vadi Residence projesi 25 katlı 3 blokta 420 daireden oluşuyor. Projenin en büyük özelliği; dairelerde 2 adet salonun bulunması.

Antasya Residence teslimleri için son 6 ay! Kişiye özel ödemelerle!

Daire fiyatlarının 400 bin TL'den başlangıç gösterdiği Antasya Residence projesinde daire teslimleri 6 ay sonra başlayacak. Projede 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Antasya Residence teslimleri ne zaman?

Antasya Residence teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Yüzde 1 KDV imkanı bulunan Ümraniye Antasya Rezidans projesi toplam 617 adet konuttan meydana geliyor...

Papatya Park Residence teslimleri ne zaman?

Papatya Park Residence teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede çocuk oyun parkları, restoran ve kafeler, yürüyüş ve koşu parkurları, fitness salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu ile sauna ve fin hamamı bulunu

Buz Residence teslimleri ne zaman Haberi

Buz Residence teslimleri ne zaman

Buz Residence satış ofisi bilgisini paylaşmadan önce projeden detaylı olarak bahsedelim. 


Buz Residence 27 katlı tek blok halinde İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de yükseliyor. 


Ataşehir Buz Residence projesinde 1 oda 1 salon 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut. 



Buz Residence teslim tarihi!


Buz Residence Ataşehir'de konut teslimleri hemen gerçekleşiyor. 



30 bin metrekare alan üzerinde inşa inşa edilen Buz Residence projesi Büyük Uzunlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 



Toplam 155 daireden oluşan Buz Residence projesinde 1+1 daireler 84 metrekare, 2+1 daireler 101 metrekare, 3+1 daireler 148 metrekare alan büyüklüğüne sahip. 


Banka kredisi kullanılarak konut sahibi olunabilen 

Buz Residence projesinin sosyal olanakları arasında fitness center, sauna, buhar odası, kapalı otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları, dinlenme alanları yer alıyor. 



Buz Residence adres: Yalı Mah....