29 / 03 / 2024

Byferro Emlak Turizm Danışmanlık İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Ve İthalat İhracat Limited Şirketi iletişim

Byferro Emlak Turizm Danışmanlık İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Ve İthalat İhracat Limited Şirketi iletişim

Byferro Emlak Turizm Danışmanlık İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Farahmand mehraban tarafından kuruldu. 

Elitt Global Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elitt Global Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Polat tarafından kuuruldu.

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Arm Emlak Turizm Otomotiv Tekstil Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Arm Emlak Turizm Otomotiv Tekstil Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 400.000,00 TL sermaye bedeliyle Ahmad Antakli tarafından kuruldu.

Vizyonmar Emlak Turizm E-Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Vizyonmar Emlak Turizm E-Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Gulnara Shaıymkulova ve Vizyonkar Elektronik İth. ortaklığında kuruldu.

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli gerçekleştirildi. Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Sütcü ve Murat Bulut ortaklığında kuruldu.

He-Na İnşaat Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

He-Na İnşaat Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. He-Na İnşaat Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Parsa Travel Emlak Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parsa Travel Emlak Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alı Alızadesahzabı ve Meısam Jarahı ortaklığında kuruldu.

Bozkurtlar Mühendislik İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkurtlar Mühendislik İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fevzi Bozkurt ve Orhan Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Os Albayraklar İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Os Albayraklar İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Beykoz'da Osman Albayrak tarafından kuruldu.

Dez Mimarlık İnşaat Taahhüt Proje Emlak Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dez Mimarlık İnşaat Taahhüt Proje Emlak Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Dilan Yıldıko, Ezgi Yıldıko ve Zeki Yıldıko ortaklığında kuruldu.

Kartalz Organizasyon Danışmanlık İnşaat Ve Emlak Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kartalz Organizasyon Danışmanlık İnşaat Ve Emlak Turizm Limited Şirketi Şişli'de Babak Ghaznavi ve Khashayar Ghaznavı ortaklığında kuruldu.

Byferro Emlak Turizm Danışmanlık İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Ve İthalat İhracat Limited Şirketi iletişim Haberi

Byferro Emlak Turizm Danışmanlık İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Ve İthalat İhracat Limited Şirketi iletişim

Byferro Emlak Turizm Danışmanlık İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Farahmand mehraban tarafından kuruldu. 

Byferro Emlak Turizm Danışmanlık İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Ve İthalat İhracat Limited Şirketi konusu:
Her türlü gayrimenkul almak, satmak , kiralamak ve komisyonculuğunu yapmak.Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli işlemleri takip etmek. Her türlü turizm faaliyetlerinde bulunmak turizm organizasyonları tur rehberlikleri ve turizm aracılık hizmetlerini yapmak. Otel ve konaklama hizmetlerine aracılık etmek. Yurtiçinde ve yurtdışında finans, ekonomi, ticari tüm alanlarda yönetim, finans ve yatırım danışmanlığı yapmak kaydıyla, her türlü danışmanlık ve yönetim hizmeti vermek ve tüm bu alanlarda iştigal eden kamu,yerli ve...