25 / 04 / 2024

Byferro Emlak Turizm Danışmanlık İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!


Byferro Emlak Turizm Danışmanlık İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Farahmand mehraban tarafından kuruldu. 



Byferro Emlak Turizm Danışmanlık İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Farahmand mehraban tarafından kuruldu. 

Byferro Emlak Turizm Danışmanlık İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Ve İthalat İhracat Limited Şirketi konusu:
Her türlü gayrimenkul almak, satmak , kiralamak ve komisyonculuğunu yapmak.Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli işlemleri takip etmek. Her türlü turizm faaliyetlerinde bulunmak turizm organizasyonları tur rehberlikleri ve turizm aracılık hizmetlerini yapmak. Otel ve konaklama hizmetlerine aracılık etmek. Yurtiçinde ve yurtdışında finans, ekonomi, ticari tüm alanlarda yönetim, finans ve yatırım danışmanlığı yapmak kaydıyla, her türlü danışmanlık ve yönetim hizmeti vermek ve tüm bu alanlarda iştigal eden kamu,yerli ve yabancı özel sektör kuruluş ve şirketlerinin danışmanlığını ve yönetimini üstlenmek.-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak.-Her türlü motorlu taşıt ticareti,alım, satım , kiralama, ithalat ve ihracatını yapmak.Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek.Her türlü altın (külçe altın hariç), mücevher, gümüş, bronz, platin, elmas, safir, inci, pırlanta, yakut, zümrüt ve diğer kıymetli madenlerden ve taşlardan mamul her türlü mücevherat, bilezik, kolye, yüzük, saat gibi süs ve takı eşyalarının imalatını yapmak, başkalarına imal ettirmek, almak, satmak, ithalatını ve ihracatını yapmak.Yukarıda gösterilen konulardan başka ilerde şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlere girişilmek istendiği takdirde genel kurul karar aldıktan sonra şirket bu işleri de yapabilecektir. Ana sözleşme değişikliğinde olan işbu karar tescil ve ilan ettirilerek uygulanacaktır.


Geri Dön