28 / 03 / 2024

Bzc Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim 

Bzc Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim 

Bzc Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Bozcan ve Fahri Bozcan ortaklığında kuruldu.

Szr Group Travel Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Szr Group Travel Turizm Limited Şirketi Bağcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Çoğala tarafından kuruldu.

Masima Travel Emlak Turizm İç Dış Ticaret Ve E-Ticaret Sanayi Ve Ticari Limited Şirketi kuruldu!

Masima Travel Emlak Turizm İç Dış Ticaret Ve E-Ticaret Sanayi Ve Ticari Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Amırhosseın Hajıalıkhanı ve Masoumeh Masoumı ortaklığında kuruldu.

Rox Group Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rox Group Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eren Nergiz tarafından kuruldu.

Efef Luxury Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Efef Luxury Travel Turizm Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Yıldız, Emre Uçucu, Fatih Şekerci ve Furkan Bozyurt ortaklığında kuruldu.

My Cab Travel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Cab Travel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aşkın Özkan tarafından kuruldu.

Mete Vip Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mete Vip Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Özdeş tarafından kuruldu.

Drn Travel Organizasyon Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Drn Travel Organizasyon Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 30.000,00 TL sermaye bedeli ile Nevin Yavuz tarafından kuruldu.

4b İstanbul Port Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

4b İstanbul Port Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Üzümcü tarafından kuruldu.

Miraz Internatıonal Travel Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Miraz Internatıonal Travel Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 100.000,00  TL sermaye ile Onurcan Bayır tarafından kuruldu.

Bilviz Travel Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

Bilviz Travel Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 25 bin TL sermaye bedeli ile Suat Özdemir tarafından kuruldu.

Wılson Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Wılson Travel Turizm Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedal Zıdan F.A. tarafından kuruldu.

Parsa Travel Emlak Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parsa Travel Emlak Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alı Alızadesahzabı ve Meısam Jarahı ortaklığında kuruldu.

Pk Travel Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pk Travel Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile L.Parshotam Pardasanı ve Shaheen Aman Khan ortaklığında kuruldu.

Bzc Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim  Haberi

Bzc Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim 

Bzc Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Bozcan ve Fahri Bozcan ortaklığında kuruldu.

Bzc Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 

TURİZM -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir...