29 / 03 / 2024

Cadde Alyans evleri nerede

Cadde Alyans evleri nerede

Cadde Alyans projesi beş blok olarak Alyans İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor...

Relax Cadde konut fiyatları ne kadar? Relax Cadde evleri nerede?

SF Yıldız Gayrimenkul & İnşaat tarafından hayata geçirilen Relax Cadde konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Relax Cadde konut fiyatları ne kadar? Relax Cadde evleri nerede? İşte detaylar...

Megapol İzmir Cadde Evleri lokasyon! Megapol İzmir Cadde Evleri fiyat listesi 2023 

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri nerede ve ne kadara satılıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Megapol İzmir Cadde Evleri hakkında merak ettikleriniz..

Megapol İzmir Cadde Evleri satışta! Yeni proje!

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri satışa sunuldu. Megapol İzmir Cadde Evleri ne zaman teslim edilecek? Megapol İzmir Cadde Evleri nerede? İşte Megapol İzmir Cadde Evleri ayrıntılar...

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Cadde Alyans'ta 72 ay sıfır faiz imkanı!

Alyans İnşaat tarafından Çayırova’da inşa edilen Cadde Alyans projesinde ev sahibi olmak isteyenlere zahmetsiz bir teklif sunuluyor. Peşim alımlarda, 72 ay sıfır faiz imkanı sağlanıyor. 

Mesa Cadde Evleri iletişim bilgileri!

Maltepe Mesa Cadde projesinde daire fiyatları 449 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Projede 1+1’den 4+1’e kadar daire tipleri bulunuyor..

Mesa Cadde lokasyon! 

253 konuttan meydana gelen  Mesa Cadde Evleri'nde konut fiyatları 449 bin TL'den başlıyor.  Projede 1+1’den 4+1’e kadar daire seçenekleri yer alıyor..

  Maltepe Mesa Cadde örnek daire!

 İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Mesa Cadde Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

Cadde Alyans fiyat listesi 2018!

Cadde Alyans projesinde kolay ev sahibi olunması için faizler donduruldu. Projede 120 aya kadar yüzde 0.99 sabit oranlı konut kredisi ile ev sahibi olunabiliyor.

Çayırova Cadde Alyans'ta faiz oranları donduruldu!

Gebze-Çayırova’nın en merkezi noktasında geliştirilen Cadde Alyans projesinde faiz oranları donduruldu. 

Anka Cadde Evleri fiyatları!

Ankara Çankaya'da "Şehrin yeni merkezinde, yepyeni bir yaşam!" sloganıyla hayata geçirilen Anka Cadde projesi 21 katlı tek blok olarak planlandı. Anka Cadde Evleri fiyatları 390 bin TL'den başlıyor...

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri ne zaman teslim?

17 blok şeklinde yükselen Beylikdüzü Vira İstanbul projesi 2 etap şeklinde hayata geçiriliyor. Proje 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından meydana geliyor. Peki Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Mesa Cadde Evleri satış fiyatları!

Mesa Cadde Evleri satış fiyatları 555 bin TL'den başlıyor. Mesa Cadde projesinde toplam 253 daireye yer veriliyor...

Cadde Alyans evleri nerede Haberi

Cadde Alyans evleri nerede

2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire alternatifleri sunulan Cadde Alyans projesinin lansmanı 28 Eylül'de yapılacak. Cadde Alyans projesi Gebze Çayırova'da 17 dönüm arazi üzerinde beş blok olarak yükselecek.


Cadde Alyans projesinde, göletler, fıskiyeler, yansıma havuzları, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun alanı, fitness center, sauna, yürüyüş parkurları, teras bahçeleri, 24 saat güvenlik, resepsiyon hizmetleri gibi olanaklar da olacak. 


Çayırova Cadde Alyans projesinde bloklar 6 ve 7 kat yüksekliğe sahip. Projede toplam 366 daireden başlıyor.


Cadde Alyans Çayırova teslim tarihi!


Cadde Alyans Çayırova teslim tarihi Eylül 2019 olarak belirlendi. Alyans İnşaat imzası taşıyan Cadde Alyans Çayırova projesinde fiyatlar 350 bin TL ile 700 bin TL arasında değişiyor. 



Tel: 444 63 08

Web: http://www.caddealyans.com

Gizem...