25 / 04 / 2024

Cadde Alyans'ta 72 ay sıfır faiz imkanı!

Cadde Alyans'ta 72 ay sıfır faiz imkanı!

Alyans İnşaat tarafından Çayırova’da inşa edilen Cadde Alyans projesinde ev sahibi olmak isteyenlere zahmetsiz bir teklif sunuluyor. Peşim alımlarda, 72 ay sıfır faiz imkanı sağlanıyor. 



Alyans İnşaat imzası taşıyan Cadde Alyans projesinden ev almak isteyenlere iki yeni fırsat sunuluyor. Proje kapsamında, 72 ay sıfır faiz, peşin alımlarda ise yüzde 15 indirim avantajı bulunuyor.

Çayırova'nın Mutlukent bölgesinde hayata geçirilen Cadde Alyans projesinde ev sahibi olmak isteyenlere ideal ve mükemmel bir yatırım fırsatı bulunuyor. 

Alyans İnşaat Genel Müdürü Ozan Kaplan, projeyle ilgili olarak ''Çayırova’nın en önemli yaşam alanlarından biri olan Mutlukent’de hayata geçirdiğimiz Cadde Alyans projesinde oturum veya yatırım amacıyla ev sahibi olmak isteyen müşterilerimize yükselen konut kredisi faizlerine karşı bankasız, kefilsiz ve senetle 72 aya varan sıfır faiz avantajı ile hemen tapu imkanı sunuyoruz” açıklamasında bulundu.

Kampanyanın 31 Ekim'e kadar devam edeceğini söyleyen Kaplan, “Merkezi konumu ve eksiksiz sosyal donatı alanları ile Çayırova’nın en büyük projesi olan Cadde Alyans”a ulaşım yeni başlayan Darıca-Mutlukent metro çalışması ile daha kolay olacak” ifadelerini kullandı.

İnşaatı hızla devam eden dairelerin 2019 yılı Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor. Osmangazi Köprüsü, Körfez ulaşım hattı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile sınırları çizilen “Altın
Üçgen”in getirdiği değer ile yüksek prim potansiyeli sunuluyor. 

Alyans İnşaat Genel Müdürü Ozan Kaplan “Cadde Alyans, özgün ve şık mimarisi, geniş sosyal olanakları ve sunduğu teknolojik yeniliklerle hem yatırım hem de oturum için son derece cazip bir proje. Cadde Alyans’da yatay bloklarda toplam 366 daireden oluşan konsept projede müşterilerimizin yaşadıkları ev, her zaman huzur ve konfor bulmak isteyecekleri yegane alan haline gelecek” açıklamasında bulundu.

Projede her türli ihtiyaca cevap verileceğini söyleyen Kaplan, “Cadde Alyans’ın alışveriş birimleri, marketten butiğe, kuaförden kuru temizlemeye farklı alanlarda hizmet veren mağazalarıyla farklı lezzetler sunan, keyifli sohbetlere mekân olacak kafeterya ve lokantalarıyla bölgenin en canlı yerlerinden olacak” dedi.

Projede daire fiyatarı 350 bin TL ve 750 bin Tl arasında değişiyor. Cadde Alyans özel ödeme planlarıyla satışa sunuluyor.
 

 

www.caddealyans.com/


Geri Dön