26 / 04 / 2024

Cadde Alyans teslim tarihi

Cadde Alyans teslim tarihi

Alyans İnşaat tarafından Çayırova’da inşa edilen Cadde Alyans projesinde ev sahibi olmak isteyenlere zahmetsiz bir teklif sunuluyor. Peşim alımlarda, 72 ay sıfır faiz imkanı sağlanıyor. 

Cadde Alyans satılık daire!

Toplam 366 adet daireden meydana gelen Cadde Alyans Gebze Evleri 2019 yılı Eylül ayında teslim edilecek. Gebze Cadde Alyans satılık daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Çengelköy Cadde'de 3+1'ler 20 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çengelköy Cadde projesinde inşaat tamamlandı. Proje şu an oturuma hazır durumda ve hemen teslim fırsatıyla satışta. Peki Çengelköy Cadde'de konut fiyatları ne kadar? Çengelköy Cadde'de vadeli ödeme var mı? İşte Çengelköy Cadde ile ilgili merak edilenler...

Mansion Cadde Başakşehir 16 ay sonra teslim!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansion Cadde Başakşehir projesi 16 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 64 konutun yer aldığı projede satışlar devam ediyor. İşte Mansion Cadde Başakşehir konut fiyatları...

Megapol İzmir Cadde Evleri satışta! Yeni proje!

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri satışa sunuldu. Megapol İzmir Cadde Evleri ne zaman teslim edilecek? Megapol İzmir Cadde Evleri nerede? İşte Megapol İzmir Cadde Evleri ayrıntılar...

Antalya’nın en yeni caddesi Sur Cadde’de teslimler başladı! Sur Yapı 2 senede 4 bin bağımsız bölüm teslim etti!

Sadece son iki senede 4 bin konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, şimdide Antalya projesindeki 7 bloktaki 485 home ofis ile 68 dükkanı sahiplerine teslim etmek için gün sayıyor...

DKY Cadde Göztepe 05'de yaşam başladı!

DKY tarafından Kadıköy Göztepe ilçesinde inşa edilen DKY Cadde Göztepe 05 projesinde anahtarlar daire sahiplerine teslim edildi.

Cadde Alyans'ta 72 ay sıfır faiz imkanı!

Alyans İnşaat tarafından Çayırova’da inşa edilen Cadde Alyans projesinde ev sahibi olmak isteyenlere zahmetsiz bir teklif sunuluyor. Peşim alımlarda, 72 ay sıfır faiz imkanı sağlanıyor. 

Verra Cadde'de 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Çankaya'ya bağlı Cebeci'de hayata geçirilen Verra Cadde projesi Tüfekçioğlu Grup imzasını taşıyor. 2020 yılında teslim edilecek proje Kızılay Meydanı’na 15 dakikalık mesafede bulunuyor. 

Sur Cadde ne zaman teslim?

Sur Cadde projesinde ön satışlar başladı. Sur Yapı imzasını taşıyan Sur Yapı Antalya projesinin Sur Cadde etabında 1+1 ve  ofisler alıcılarını bekliyor. 

Cadde Alyans fiyat listesi 2018!

Cadde Alyans projesinde kolay ev sahibi olunması için faizler donduruldu. Projede 120 aya kadar yüzde 0.99 sabit oranlı konut kredisi ile ev sahibi olunabiliyor.

Çayırova Cadde Alyans'ta faiz oranları donduruldu!

Gebze-Çayırova’nın en merkezi noktasında geliştirilen Cadde Alyans projesinde faiz oranları donduruldu. 

CADDE 54 projesi 2 yıl sonra teslim!

Sakarya CADDE 54 projesinde teslimlerin 2020 yılı içinde gerçekleşmesi planlanıyor. CADDE 54 projesinin tamamlandığında 3 bin kişiye istihdam imkanı sağlayacağı belirtiliyor. 

Ahes Misal İstanbul ne zaman teslim?

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Bölgesi’nde konumlandırılan Ahes Misal İstanbul projesi 2 bin 400 konut, 359 odalı otel, cadde dükkanları ve 20 bin metrekare ofis bloğundan meydana geliyor. Peki Ahes Misal İstanbul ne zaman teslim?

DKY Cadde Suadiye 12 projesinde yaşam başladı!

İstanbul Bağdat Caddesi’nin en lüks semtlerinden Suadiye’de hayata geçirilen DKY CADDE Suadiye 12 projesi daire sahiplerine teslim edildi. Proje daire sahiplerinden tam not aldı...

Cadde Alyans teslim tarihi Haberi

Cadde Alyans teslim tarihi

Alyans İnşaat imzası taşıyan Cadde Alyans projesinden ev almak isteyenlere iki yeni fırsat sunuluyor. Proje kapsamında, 72 ay sıfır faiz, peşin alımlarda ise yüzde 15 indirim avantajı bulunuyor.

Çayırova'nın Mutlukent bölgesinde hayata geçirilen Cadde Alyans projesinde ev sahibi olmak isteyenlere ideal ve mükemmel bir yatırım fırsatı bulunuyor. 

Alyans İnşaat Genel Müdürü Ozan Kaplan, projeyle ilgili olarak ''Çayırova’nın en önemli yaşam alanlarından biri olan Mutlukent’de hayata geçirdiğimiz Cadde Alyans projesinde oturum veya yatırım amacıyla ev sahibi olmak isteyen müşterilerimize yükselen konut kredisi faizlerine karşı bankasız, kefilsiz ve senetle 72 aya varan sıfır faiz avantajı ile hemen tapu imkanı sunuyoruz” açıklamasında bulundu.

Kampanyanın 31 Ekim'e kadar devam edeceğini söyleyen Kaplan, “Merkezi konumu ve eksiksiz sosyal donatı alanları ile Çayırova’nın en büyük projesi olan Cadde...