24 / 04 / 2024

Cadde Alyans fiyat

Cadde Alyans fiyat

Alyans İnşaat tarafından Çayırova’da inşa edilen Cadde Alyans projesinde ev sahibi olmak isteyenlere zahmetsiz bir teklif sunuluyor. Peşim alımlarda, 72 ay sıfır faiz imkanı sağlanıyor. 

Cadde Alyans satışta! Daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor!

Çayırova’nın en konsept projesi Cadde Alyans rezidans ve alışveriş birimleriyle Çayırova’nın yeni buluşma noktası olacak.Cadde Alyans’da daireler 350 bin TL den başlayan fiyatlarla satılıyor.

AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira krizi başladı: Süre olmadan 6 kata varan artış isteniyor!

BMD Başkanı Sinan Öncel, AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira taleplerinin olduğuna dikkat çekti ve sektörün fahiş kira artışı, yükselen işçilik ve gümrükte referans fiyat eklenmesi gibi sorunlarla karşı karşıya olduğunu belirtti.

Relax Cadde satışta! Yeni konut projesi!

SF Yıldız Gayrimenkul & İnşaat tarafından inşa edillen Relax Cadde konut projesi satışa çıktı. Proje 'de toplam 643 adet konut yer alacak. İşte projede yer alan dairelerin fiyat listesi... 

Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar?

Kargın İnşaat ve Dema Konut tarafından Ankara'da hayata geçirilen proje 13.028 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Peki, Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Megapol İzmir Cadde Evleri lokasyon! Megapol İzmir Cadde Evleri fiyat listesi 2023 

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri nerede ve ne kadara satılıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Megapol İzmir Cadde Evleri hakkında merak ettikleriniz..

Klasik altın alyanslarda çılgın kampanya! En uygun alyans ne kadar? Koçak 3 Mart 2023 fiyat listesi

Koçak, 14 ayar altın alyans fiyatlarında çılgın kampanya başlattı.  Bu kapsamda binlerce kişi ''en uygun alyans fiyatı ne kadar?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Koçak 3 Mart 2023 fiyat listesi.

Altın alyans fiyatı kaç lira? Altın alyans fiyatı ne kadar? 4 Ocak 2023 Elizi fiyat listesi

Alyans, mutluluğa atılan adımda taşıdığı anlamla çiftlerin bir ömür boyu birlikteliğini simgeler. Her evlenen çift tarafından mutlaka alınması gereken alyasların fiyatları merak ediliyor. Peki Altın alyans fiyatı ne kadar? 4 Ocak 2023 Elizi fiyat listesi.

14 ayar klasik altın alyans yüzük fiyatları ne kadar? Alyans fiyatı kaç TL? İşte Elizi 17 Kasım 2022 fiyat listesi 

Evliliğin simgesi olan alyans fiyatları düğün ve nişanı olanlar tarafından araştırılıyor. Özellikle 14 ayar olarak tercih edilen alyans fiyatları merak ediliyor. Peki 14 ayar alyans fiyatı ne kadar? İşte Elizi 17 Kasım 2022 fiyat listesi.

Blue Diamond'da alyanslara yüzde 50 indirim! 13 Kasım 2022 fiyat listesi...

Blue Diamond'da alyanslara yüzde 50 indirim yapıldı. Peki, Blue Diamond'da​​​​​​​ alyans fiyatları kaç TL? Blue Diamond pırlanta alyanslar ne kadar? İşte 13 Kasım 2022 fiyat listesi...

Zen Pırlanta'dan alyanslara yüzde 48 indirim! 9 Kasım 2022 fiyat listesi...

Zen'de alyanslara yüzde 48 indirim yapıldı. Peki, Zen'de alyans fiyatları kaç TL? Zen pırlanta alyanslar ne kadar? İşte 9 Kasım 2022 fiyat listesi...

Altın alyanslarda yüzde 30 indirim! İnanılmaz fırsat! Lizay pırlanta 14 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın alyanslarda yüzde 30 indirim kampanyası başladı. Alyans almak isteyen herkes için inanılmaz fırsat listesi belli oldu. Peki altın alyans fiyatları ne kadar? Altın alyans fiyatları kaç TL? İşte Lizay pırlanta altın alyans fiyat listesi 14 Ekim 2022..

Altın alyans fiyatları ne kadar? Alyans fiyatları kaç TL? İşte Blue Diamond 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

Evliliğin simgesi olan alyansların fiyatları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Blue Diamond alyans fiyatlarında yüzde 50'ye varan indirim başlattı. Peki altın alyans fiyatları ne kadar? İşte Blue Diamond alyans 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

Alyans fiyatlarında yüzde 50 indirim! Düğünü olanlara müjde! İşte Blue Diamond alyans 19 Eylül 2022 fiyat listesi

Düğün yapacaklar veya alyanslarını yenilmek isteyenler için Blue Diamond'ta alyans fiyatları yüzde 50 indirimle satılıyor. Peki Blue Diamond alyans fiyatı ne kadar? Blue Diamond alyans fiyatı kaç lira? İşte Blue Diamond alyans fiyat listesi 19 Eylül 2022..

Tüm Decathlon yetişkin scooter ile elektrikli scooter modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Adım başı her sokak, cadde ve kaldırımlarda sıkça gördüğümüz scooterların kullanımı gün geçtikçe yaygınlaşıyor. Pek çok kişinin ayağını yerden kesen Decathlon scooter modellerini ve Mart 2022 fiyat listesini yazımızda bulabilirsiniz…

Cadde Alyans fiyat Haberi

Cadde Alyans fiyat

Alyans İnşaat imzası taşıyan Cadde Alyans projesinden ev almak isteyenlere iki yeni fırsat sunuluyor. Proje kapsamında, 72 ay sıfır faiz, peşin alımlarda ise yüzde 15 indirim avantajı bulunuyor.

Çayırova'nın Mutlukent bölgesinde hayata geçirilen Cadde Alyans projesinde ev sahibi olmak isteyenlere ideal ve mükemmel bir yatırım fırsatı bulunuyor. 

Alyans İnşaat Genel Müdürü Ozan Kaplan, projeyle ilgili olarak ''Çayırova’nın en önemli yaşam alanlarından biri olan Mutlukent’de hayata geçirdiğimiz Cadde Alyans projesinde oturum veya yatırım amacıyla ev sahibi olmak isteyen müşterilerimize yükselen konut kredisi faizlerine karşı bankasız, kefilsiz ve senetle 72 aya varan sıfır faiz avantajı ile hemen tapu imkanı sunuyoruz” açıklamasında bulundu.

Kampanyanın 31 Ekim'e kadar devam edeceğini söyleyen Kaplan, “Merkezi konumu ve eksiksiz sosyal donatı alanları ile Çayırova’nın en büyük projesi olan Cadde...