23 / 04 / 2024

Altın alyans fiyatları ne kadar? Alyans fiyatları kaç TL? İşte Blue Diamond 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

Altın alyans fiyatları ne kadar? Alyans fiyatları kaç TL? İşte Blue Diamond 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

Evliliğin simgesi olan alyansların fiyatları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Blue Diamond alyans fiyatlarında yüzde 50'ye varan indirim başlattı. Peki altın alyans fiyatları ne kadar? İşte Blue Diamond alyans 28 Eylül 2022 fiyat listesi...



Evlilik yüzüğü olarak bilinen alyansların fiyatları araştırılıyor. Blue Diamond altın alyanslarda yüzde 50'ye varan büyük indirim başlattı. Blue Diamond'ta alyans fiyatları 1029 TL'den başlıyor.

Her geçen gün artan alyanslar her geçen gün yenilenmektedir. İster düz klasik ister taşlı tüm alyans çeşitlerini Blue Diamond'ta bir arada bulabilirsiniz.

Peki altın alyans fiyatları ne kadar? Alyans fiyatları kaç lira? İşte Blue Diamond alyans fiyat listesi 28 Eylül 2022.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön