19 / 04 / 2024

Yeni teknoloji Air Dresser’ların fiyatları belli oldu! Samsung Air Dresser 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yeni teknoloji Air Dresser’ların fiyatları belli oldu! Samsung Air Dresser 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Samsung’un ürettiği ve son teknoloji bir beyaz eşya diyebileceğimiz Samsung Air Dresser’ın fiyatları belli oldu. Air dresser yeni teknolojiye sahip bir beyaz eşya olması sebebiyle, kullanım amacıyla bir ilki gerçekleştiriyor. İşte, Samsung Air Dresser 28 Eylül 2022 fiyat listesi…



Samsung’un yeni ürettiği ve alanında bir ilki gerçekleştiren Air Dresser’ın fiyat listesi belli oldu. Samsung Air Dresser, Samsung’un resmi internet sitesinde satışa çıkan cihaz, birçok kişi tarafından çok seviliyor.

Çoğu insan için çamaşır yıkamak vakit alan bir süreçtir. Bu durumlarda karşınıza Samsung DF60R8600CG Air Dresser akıllı çamaşır kurutma ve ütüleme dolabı çıkar.

 Son teknoloji ile tasarlanan DF60R8600CG kodlu akıllı çamaşır yıkama dolabı A+ enerjiyle çalışır. 64 dB sesle çalışan model, bulunduğu ortamda gürültüye sebebiyet vermediğinden ev içindeki kişileri de rahatsız etmez. Inox olarak tasarlanan Samsung marka akıllı makine, sahip olduğu ısı pompalı son teknoloji kurutma sistemi ile kıyafetlerinizi yoğuşmalı biçimde kurutur.

Peki, bu yeni teknoloji beyaz eşya ne işe yarar derseniz, Air Dresser, dolap şeklinde tasarımıyla birlikte içine aynı gardırobunuza astığınız askı gibi kıyafetlerinizi asabileceğiniz bir koku gidericisi diyebiliriz.

İçine konulan terli veya giyilmiş kıyafetlerinizden kokuları giderir. Buhar çıkartarak da, kıyafetlerin üzerindeki mikropları giderir.

Bir diğer özelliği ise, çamaşır makinenizden çıkardığınız kıyafetlerinizi içine astığınızda kurutma işlemi yapıyor. Kurutma işlemi yaparken, kıyafetlerinizdeki kırışıklıkları da yarı yarıya giderebilir.

Ürünün altındaki bir hazneye konan su buhara dönüşür. Arada bir boşaltmanız gerekir.

Yeni teknoloji Air Dresser’ların fiyatları belli oldu! Samsung Air Dresser 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Peki, Samsung Air Dresser ne kadar? Türkiye’ye yeni gelen Samsung Air Dresser kaç TL? Samsung Air Dresser’ın diğer teknik özellikleri nelerdir? İşte, Samsung Air Dresser 28 Eylül 2022 fiyat listesi…


Geri Dön