29 / 03 / 2024

Volkswagen Passat Alltrack’ın fiyatına bakın! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Volkswagen Passat Alltrack’ın fiyatına bakın! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Volkswagen’in yeni station modeli olan Passat Alltrack'ın 2022 Eylül ayı fiyatları açıklandı. İşte, Volkswagen Passat Alltrack'ın 28 Eylül 2022 fiyat listesi…



Volkswagen Passat Alltrack’ın fiyatına bakın! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yüksek süratli otobanlar, keskin virajlar, geniş caddeler, dar sokaklarda performansından ödün vermeyen Passat Alltrack, şartlar ne olursa olsun ilerlemek için dizayn edildi.

27,5 milimetre yükseltilmiş şasisi, özel Off-Road Sürüş Modu ve 4MOTION dört tekerlekten çekiş sistemi ile bozuk yollar ve hafif arazi şartları ile gelen Passat Alltrack, 200 PS güce sahip 2.0 TDI motorun durdurulamaz çekiş gücü, 2,2 tonluk azami çekme kapasitesi ve 639 litrelik devasa yükleme hacmiyle uzun yolların vazgeçilmez aracı olma iddiasını güçlendiriyor.

Volkswagen Passat Alltrack'te kullanılan Adaptif Şasi Kontrolü, sürücü tarafından normal, sportif ve konforlu olmak üzere üç farklı şekilde kişiselleştirilebiliyor. Bununla birlikte amortisörler, tıpkı elektromekanik servo direksiyon gibi değişken şartlara göre kendini otomatik şekilde ayarlıyor.

Adaptif Hız Sabitleyici ise, önceden ayarladığınız hız limitini geçmenizi önleyerek, önünüzde seyreden araçla aranızdaki mesafeyi korumanıza olanak sağlıyor. Böylece dur-kalk trafikte ilerlerken Passat Alltrack, tamamen otomatik olarak fren yapıp öndeki aracın arkasında durur ve bu araç ilerlemeye başladığında yeniden hareket eder.

Peki Volkswagen Passat Alltrack'ın teknik özellikleri neler? İşte, Volkswagen Passat Alltrack'ın teknik özellikleri ve 28 Eylül 2022 fiyat listesi…


Geri Dön