25 / 04 / 2024

14 ayar klasik altın alyans yüzük fiyatları ne kadar? Alyans fiyatı kaç TL? İşte Elizi 17 Kasım 2022 fiyat listesi 

14 ayar klasik altın alyans yüzük fiyatları ne kadar? Alyans fiyatı kaç TL? İşte Elizi 17 Kasım 2022 fiyat listesi 

Evliliğin simgesi olan alyans fiyatları düğün ve nişanı olanlar tarafından araştırılıyor. Özellikle 14 ayar olarak tercih edilen alyans fiyatları merak ediliyor. Peki 14 ayar alyans fiyatı ne kadar? İşte Elizi 17 Kasım 2022 fiyat listesi.



Yeni evleencek olan çiftlerin olmazsa olması alyas fiyatları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Evlilik hazırlığında olan çiftlerin almak zorunda oldukları bu yüzüklerin fiyatları merak ediliyor. Alyasn yüzükler genellikle 14 ayardır. Peki 14 ayar allyasn fiyatları ne kadar? İşte 17 Kasım elizi altın alyans fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön