19 / 04 / 2024

caddebostan Sunsetpark

caddebostan Sunsetpark

Proje, yeşil kentsel yenileme projesi olarak ön plana çıkıyor. Temmuz 2015'te kapılarını açacak olan Sunsetpark Caddebostan projesinin, çevre dostu bina özellikleri LEED sertifikası ile uluslararası alanda tescil ettiriliyor.

Caddebostan Sunsetpark'ta teslimler Temmuz 2015'te!

Kentpark Gayrimenkul-Akfen Yapı Ortaklığı, hem markalı gayrimenkul projeleri sektörüne hem de kentsel yenileme alanına giriş yaptığı Sunsetpark Caddebostan projesi ile gayrimenkul sektöründe bir ilke imza attı.

Sunsetpark Caddebostan projesi Temmuz'da teslim edilecek!

Kentpark Gayrimenkul-Akfen Yapı Ortaklığı, hem markalı gayrimenkul projeleri sektörüne hem de kentsel yenileme alanına giriş yaptığı Sunsetpark Caddebostan projesi ile gayrimenkul sektöründe bir ilke imza attı.

Caddebostan Ulaş Apartmanı 2023 fiyat listesi!

Caddebostan Ulaş Apartmanı'ndaki dairelerde satışlar devam ediyor. Peki, Caddebostan Ulaş Apartmanı 2023 fiyatları ne kadar?

Caddebostan Ulaş Apartmanı satışta! Teslimler Temmuz 2024'te!

İbrahim Demirli İnşaat tarafından inşa edilen Caddebostan Ulaş Apartmanı'ndaki daireler satışa çıktı. Projede teslimler 2024 Temmuz ayında yapılacak.

Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti!

İstanbul Anadolu Yakası ve Bağdat Caddesi, son dönemlerde gayrimenkul yatırımcıları için de öncelikli hedefler haline geldi. Açıklanan rakamlara göre, Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti.

Akiş GYO Erenköy ve Caddebostan gayrimenkullerinin 2022 değeri açıklandı! 

Akiş GYO tarafından İstanbul Kadıköy'de yer alan Erenköy ve Caddebostan gayrimenkullerinin 2022 değeri resmen açıklandı. Peki Erenköy ve Caddebostan gayrimenkullerinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Akiş GYO Caddebostan gayrimenkulünün değeri belli oldu!

Akiş GYO Caddebostan gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı. Peki Akiş GYO Caddebostan 1435 Ada 39 nolu parselin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Kadıköy Belediyesi'nden büyük fırsat! Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları kiraya verilecek!

İstanbul İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Caddebostan Kültür Merkezi'nin 1. ve 2. katında yer alan 7 adet sinema salonu için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Caddebostan'da 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık sinema salonu!

Kadıköy Belediyesi, Caddebostan Kültür Merkezi'nde bulunan 8 adet sinema salonunu 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralıyor...

Irmak Okulları, Zanzibar Caddebostan'ın yerini aldı!

Caddebostan'dan yolu geçenler bilir; Türkiye'nin en eski özel okullarından birine Irmak Okulları'na ev sahibi İstanbul'un bu ilçesi. Irmak Okulları'nın kapanan Zanzibar Caddebostan'ın yerini aldığı ifade edildi.

Halk GYO Caddebostan binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Caddebostan binasının piyasa değeri 36 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenkulün aylık 135 bin TL bedelle kiralanabileceği kanaatine varıldı. Binanın KDV dahil toplam satış değeri 43 milyon 70 bin TL olarak belirlendi. 

Halk GYO'nun Caddebostan binasının değeri ne kadar?

Halk GYO'nun Caddebostan binasının değeri 32 milyon TL olarak belirlendi.

Akiş GYO'dan Beykoz ve Caddebostan'a yeni proje!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy,  şirketin faaliyetlerini ve 2021 hedeflerini anlattı. Durusoy, Beykoz ve Caddebostan'da hayata geçirecekleri projelerin detaylarını paylaştı...

Akiş GYO Caddebostan 1435 Ada 39 Parsel 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Caddebostan 1435 Ada 39 parsele ilişkin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Halk GYO Caddebostan binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO portföyünde yer alan Caddebostan binası 2020 yıl sonu değerleme raporu KAP'ta yayınlandı. 

caddebostan Sunsetpark Haberi

caddebostan Sunsetpark


Kentpark Gayrimenkul-Akfen Yapı Ortaklığı'nda gerçekleştirilen Sunsetpark Caddebostan projesi çevre dostu yeşil bina kriterlerine göre inşa ediliyor. Proje, yeşil kentsel yenileme projesi olarak ön plana çıkıyor. Temmuz 2015'te kapılarını açacak olan Sunsetpark Caddebostan projesinin, çevre dostu bina özellikleri LEED sertifikası ile uluslararası alanda tescil ettiriliyor. 

Altensis firmasının danışmanlığında yürütülen yeşil bina sürecinin ardından, Sunsetpark Caddebostan'da ev sahibi olanlar ve yaşayanlar daha düşük enerji faturalarına sahip olacaklar. 

Kentpark Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıyıcı, proje yönelik şu bilgileri verdi: "Yaşam konusunda risk arz eden binanın yıkılarak yerine yenisinin yapılması olarak tarif edebileceğimiz kentsel yenileme alanında İstanbul'da büyük bir potansiyel ve gereklüik olduğu ortada. Kentsel yenileme kapsamında deprem, sel benzeri felaketlere karşı tehdit arz eden binaların yerini daha sağlam binalar alıyor. 

Ancak biz sadece sağlam...