27 / 04 / 2024

Çağdaş Holding yönetim kurulu başkanı Burak Çağdaş Çağlar

Çağdaş Holding yönetim kurulu başkanı Burak Çağdaş Çağlar

Bünyesinde Çağdaş İnşaat'ı da barındıran Çağdaş Holding CEO'su Burak Çağdaş Çağlar kimdir? Çağdaş İnşaat ne zaman kuruldu? Çağdaş İnşaat bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurup halka arz edeceğini açıkladı...

Borsa İstanbul’da Ana Pazar’da işlem gören Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurmayı ve halka arz etmeyi planladıklarını açıkladı. Ral Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kandemir, 2024’te enerji projelerine odaklanacaklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

İsmail Çataklı, Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti! 

Emlak Konut GYO tarafından yapılan bir son dakika açıklamasıyla Yönetim Kurulu üyesi İsmail Çataklı'nın istifa ettiği duyuruldu. İşte ayrıntılar...

Konut sitesi aidatlarına asgari ücret oranında artış kapıda! Tesis yönetim sektörü tepkili!

Asgari ücrete yapılan yüzde 34'lük yükselişin, apartman ve site aidatlarına da aynı oranda zam olarak yansıtılması ile ilgili hazırlıklar, tesis yönetim sektörü tarafından tepkiye neden oldu. 

Mustafa Tivnikli kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş  Eksim Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Tedarik Zinciri Başkanı Mustafa Tivnikli Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Mustafa Tivnikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mustafa Tivnikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çelen tarafından kuruldu.

Zekeriya Yıldırım yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding tarafından 24 Mart tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında Yönetim kurulu komiteleri belirlendi. Zekeriya Yıldırım'ın yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı olmasına karar verildi.

İstanbul'daki gayrimenkuller en karlı yatırım aracı olacak!

İstanbul konut piyasasıyla ilgili önemli değerlendirmeler yapan, Dağ Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Gayrimenkul Uzmanı ve Mimar Osman Dağ, "İstanbul'daki gayrimenkuller en karlı yatırım aracı olacak" dedi.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Çağdaş Holding yurtdışında konut inşa edecek!

Bodrum'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Çağdaş Holding yurtdışı yatırımlarına hazırlanıyor. 

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Gaziosmanpaşa'da 4 bin 896 konutun teslimi yapıldı!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da biten Yıldıztabya Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 4 bin 896 konut hak sahiplerine teslim edildi. 

Çağdaş Holding yönetim kurulu başkanı Burak Çağdaş Çağlar Haberi

Çağdaş Holding yönetim kurulu başkanı Burak Çağdaş Çağlar

Burak Çağdaş Çağlar kimdir?

Burak Çağdaş Çağlar, Çağdaş Holding CEO'sudur. Çağdaş Holding, bünyesinde Çağdaş İnşaat'ı da barındırıyor.


Çağdaş İnşaat..

Türk turizm sektörüne büyük katkılarıyla bilinen Çağdaş İnşaat, 1987 yılında İstanbul'da kurulmuştur. Bodrum başta olmak üzere İstanbul ve Türkiye'nin pek çok lokasyonunda büyük talep uyandıran, her biri mimari değer taşıyan prestijli inşaat projelerinin yaratıcısı Çağdaş İnşaat; Çağdaş Holding'in amiral gemisi konumundadır.


İnsana ve doğaya duyarlı tutumu, moderniteyi geleneksel mimariyle buluşturan ve standartları zorlayan yenilikçi yaklaşımı, kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibiyle Çağdaş İnşaat, alanında büyük saygınlık kazanarak güvenin simgesi haline gelmiştir.


Çağdaş İnşaat; beton üretimi ve satışı, konut, otel, alışveriş merkezleri, iş merkezleri ve liman gibi pek çok saygın ve önemli projeyi hayata geçirmenin haklı gururunu yaşamaktadır.


Burak Çağdaş Çağlar'ın mesajı:

İnşaat sektöründe fark yaratan projelerimiz...