23 / 04 / 2024

Burak Çağdaş Çağlar kimdir?

Burak Çağdaş Çağlar kimdir?

Bünyesinde Çağdaş İnşaat'ı da barındıran Çağdaş Holding CEO'su Burak Çağdaş Çağlar kimdir? Çağdaş İnşaat ne zaman kuruldu? Çağdaş İnşaat bugüne kadar hangi işlere imza attı?



Burak Çağdaş Çağlar kimdir?

Burak Çağdaş Çağlar, Çağdaş Holding CEO'sudur. Çağdaş Holding, bünyesinde Çağdaş İnşaat'ı da barındırıyor.


Çağdaş İnşaat..

Türk turizm sektörüne büyük katkılarıyla bilinen Çağdaş İnşaat, 1987 yılında İstanbul'da kurulmuştur. Bodrum başta olmak üzere İstanbul ve Türkiye'nin pek çok lokasyonunda büyük talep uyandıran, her biri mimari değer taşıyan prestijli inşaat projelerinin yaratıcısı Çağdaş İnşaat; Çağdaş Holding'in amiral gemisi konumundadır.


İnsana ve doğaya duyarlı tutumu, moderniteyi geleneksel mimariyle buluşturan ve standartları zorlayan yenilikçi yaklaşımı, kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibiyle Çağdaş İnşaat, alanında büyük saygınlık kazanarak güvenin simgesi haline gelmiştir.


Çağdaş İnşaat; beton üretimi ve satışı, konut, otel, alışveriş merkezleri, iş merkezleri ve liman gibi pek çok saygın ve önemli projeyi hayata geçirmenin haklı gururunu yaşamaktadır.


Burak Çağdaş Çağlar'ın mesajı:

İnşaat sektöründe fark yaratan projelerimiz ve çeyrek asırı aşan deneyimimiz ile geleceğin yaşam trendlerini bir araya getirerek devam ettiğimiz yolda yenilikçi projelere imzamızı atmaya devam ediyoruz.


Yaşam trendlerini yenilikçi yaklaşımı ile takip eden, teknolojinin imkânlarına yatırım yapan ve uluslararası kalitede inşaat standartlarına entegre olan öncü bir marka olarak; Bodrum'da gerek yarattığımız yaşam alanları ve iş merkezleri, gerek beton ve mermer başta olmak üzere pek çok alanda gerçekleştirdiğimiz yatırımlarımız, gerekse havayolları ve turizm konularında başlattığımız ilklerle fark yaratıyoruz.


Çağdaş Holding olarak modern bakış açımız ile Bodrum'un ve sektörün markalaşmış kuruluşlarından biri olmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Geçmişin değerlerini, geleceğin teknolojisi ile buluşturan; yarattığımız yaşam alanlarıyla öne çıkan bir değer olarak insani ve kültürel mirasa, doğaya ve sanata saygılı tutumumuz ve prensiplerimizden ödün vermeden gelişmeye, adım adım ilerlemeye devam edeceğiz.


Burak Çağdaş ÇAĞLAR

Çağdaş Holding CEO



Geri Dön