26 / 04 / 2024

california big red satış

california big red satış

2019 yılında ABD’de 1 milyar dolardan fazla mülk satın alan Serdar Bilgili ile ortağı Michael Shvo California’daki Big Red binasını satın aldı.

Big Country Büyükçekmece'de yüzde 25 peşin, 15 ay vade fırsatı!

Akyapı tarafından Büyükçekmece'de yükselen Big Country projesinde 25 peşin, 15 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Big Mac endeksine göre TL'nin dolar karşısında değeri ne kadar olmalı?

The Economist dergisi tarafından yayımlanan ve ismini de ünlü hamburger Big Mac’ten alan Big Mac endeksine göre 2024 yılının Ocak ayında Türk Lirası'nın dolar karşısındaki değeri olması gerekenden yüzde 14,83 daha az...

Big Country'de yüzde 50 peşin, yüzde 50 teslimde ödeme avantajı! 

Akyapı tarafından Büyükçekmece'de yükselen Big Country projesinde yüzde 50 peşin, yüzde 50 teslimde ödeme avantajıyla satışlar devam ediyor.  Peki Big Country'de konut fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Red Diamond Madencilik Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Red Diamond Madencilik Geri Dönüşüm Limited Şirketi Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Durmuş Baltacı tarafından kuruldu.

Red Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Red Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kanoğlu tarafından kuruldu.

Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor! 73 milyon TL'lik yatırım için düğmeye basıldı!

Alanya'daki Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor. Söz konusu kapasite artışı 73 milyon 124 bin 800 TL'ye mal olacak.

Russell Hobbs 28250-56 Retro Red Espresso Makinesi’nin fiyatı Hepsiburada’da resmen dibi gördü!

Hem retro modasını takip eden hem de kahve tiryakisi olanlara Hepsiburada ve Russell Hobbs’tan sevindirecek bir haber geldi. Hepsiburada, Russell Hobbs 28250-56 Retro Red Espresso Makinesi’ni 9 taksit ve alışveriş kredisi seçenekleriyle satışa çıkardı.

Big Okyanus İnşaat Mekanik Yazılım Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Big Okyanus İnşaat Mekanik Yazılım Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Can Tunca tarafından kuruldu.

Milyarder Jeff Bezos, kirada oturacak: California'daki 3.500 metrekarelik malikaneyi aylık 600 bin dolara kiraladı! 

Her gün değişen dünyanın en zenginleri listesinde daima zirvede bulunan Jeff Bezos, 150 milyar dolarlık servetine rağmen kiracı oldu. Bezos, Kenny G’nin California'daki malikanesini aylık 600 bin dolara kiraladı.

Big Country satışta! Teslimler Aralık 2024'te başlıyor

Akyapı imzalı Büyükçekmece'de 225 bin 90 metrekarelik arsa üzerine kurulan Big Country projesinde satış baladı. İnşaat çalışmaları devam eden proje Aralık 2024'te teslim edilecek.

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

Big Chefs'in halka arz büyüklüğü 832,5 milyon Türk Lirası oldu! 1,8 milyon yatırımcı katıldı! 

3-5 Mayıs tarihlerinde talep toplanan Big Chefs'in toplam halka arz büyüklüğü 832,5 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Türkiye'deki depremler ABD'de gündem oldu: California yumuşak katları tartışıyor!

Türkiye'de meydana gelen ve aslın felaketi olarak belirtilen depremlerden sonra yaklaşık olarak 40 milyon nüfuslu California, tıpkı İstanbul gibi olası büyük bir deprem beklentisiyle ne kadar hazırlıklı olduğunu sorguluyor....

california big red satış Haberi

california big red satış

2019 yılında ABD’de 1 milyar dolardan fazla mülk satın alan Serdar Bilgili ile ortağı Michael Shvo California’daki Big Red binasını satın aldı.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Geçen yıl İsrail kökenli ABD'li ortağı Michael Shvo’la birlikte Amerika'da tam 1 milyar 333 milyon dolarlık mülk satın alan  Serdar Bilgili, 2020’ye hızlı bir giriş yaptı.

Serdar Bilgili ve ortağı Michael Shvo, California'nın ünlü binaları arasında yer alan 'Big Red'i satın aldı. Türk işadamı, 44 katlı bina için tam 340 milyon dolar ödeme yaptı. Big Red’i satın almaları ABD basınında geniş bir yer aldı.

Serdar Bilgili Amerika'dan 1.3 milyar dolarlık mülk...