27 / 04 / 2024

calista luksury resort

calista luksury resort

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesinde yeni açılan Calista Luxury Resort'a, fiyatı, hizmet kalitesi ve otelde kullanılan malzemeleriyle "Türkiye'nin Burj Al Arab"ı deniyor.

Ali Kızıldağ: Hedef 2 milyar dolar olmalı!

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı ve Belek otellerinden Calista Luxury Resort Genel Müdürü Ali Kızıldağ, dünyada spor turizminin turizm çeşitleri içinde çok önemli bir boyuta ulaştığını söyledi.

Calista Otelcilik Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Calista Otelcilik Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Meşe tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Aralık'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Nüzhet Efendi Sokak'ta kuruldu.

Sapanca Resort Hotel 2016 yılının ikinci çeyreğinde tamamlanacak!

Maknoon Gayrimenkul, Crystal Tower ve 5 yıldızlı Sapanca Resort Hotel projeleriyle Türkiye'ye girdi. Arabistanlı grubun 5 yıldızlı otel konseptinde tasarladığı Crystal Tower, 296 rezidans daireden oluşuyor.

Uluslararası 4. Resort Turizm Kongresi gerçekleştirildi!

Turizm Kongresi Antalya Valisi Muammer Türker Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) tarafından düzenlenen Uluslararası 4. Resort Turizm Kongresi 'ne katılarak bir konuşma yaptı,

Sapanca Resort Hotel 2016'da tamamlanacak!

Maknoon Gayrimenkul, Sapanca'da hayata geçirdiği Sapanca Resort Hotel'i 2016 yılında tamamlamayı planlıyor. 123 odadan oluşacak Sapaca Resort Hotel'de standart, junior, executive ve royal suites olmak üzere 4 çeşit oda bulunacak.

4. Uluslararası Resort Turizm Kongresi ne zaman?

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, 27-28 Kasım tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek 4. Uluslararası Resort Turizm Kongresi'nde turizm sektörünün karar verici olacağını söyledi...

Uluslararası Resort Turizm Kongresi 27 Kasım'da başlayacak!

Bu yıl 4'üncüsü yapılacak Uluslararası Resort Turizm Kongresi, seyahat endüstrisinin yerli ve yabana profesyonellerini bir araya getirecek. Kongre 27 Kasım-28 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek...

Uluslararası Resort Turizm Kongresi'nin 4'üncüsü Aska Resort Otel'de yapılacak!

Bu yıl 4'üncüsü yapılacak Uluslararası Resort Turizm Kongresi, seyahat endüstrisinin yerli ve yabancı profesyonellerini bir araya getirecek. Uluslararası Resort Turizm Kongresi'nin 4'üncüsü Aska Resort Otel'de gerçekleştirilecek.

Le Chateau De Prestige Resort Spa Thalasso Delux Hotel Kemer icradan satışa çıktı!

Kemer İcra Dairesi; Göynük Mahallesi'nde yer alan Le Chateau De Prestige Resort Spa Thalasso Delux Hotel'i 120 milyon 260 bin 650 TL'den satışa çıkarıyor. 580 odalı otelin ihalesi; 18 Aralık'ta...

Burhan Sili: Alanya'da resort oteller kışı zor geçiriyor!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED ) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, resort otellerin kış sezonunu zor geçirdiğini belirtti...

Orient Palace Resort Hotel iflas etti!

Alanya Ticaret Sicil Memurluğunun 7770 sicil numarasında kayıtlı bulunan Orient Palace Resort Hotel AŞ. iflas etti. Firmanın 2 Ekim 2014 günü saat 14:36 itibari ile iflasına karar verildi.

Maldivler'de bir Türk yatırımı hikayesi: Ayada Resort!

Taylan Büyükşahin Dünya Gazetesi'nde yer alan bugünkü köşe yazısında Maldivler'de Türk yatırımcılar tarafından hayata geçirilen Ayada Resort Maldives projesine yer verdi. İşte yazının devamı...

Ramada Resort Balıkesir Güre, 2015'te açılacak!

81 ülkede 7 bin 600 tane oteli ile dünyanın en büyük otel zinciri olan Wyndham Grup’a ait Ramada Resort, 2015 yılında Balıkesir`in Edremit ilçesinin Güre yöresinde açılarak turizm hizmeti verecek.

calista luksury resort Haberi

calista luksury resort

Otel Genel Müdürü Ali Kızıldağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, 600 oda, bin 200 yatak bulunan otelde beşi ikiz villa, üç tekli villa ve bir adette bin 500 metrekare büyüklüğünde villa saray bulunduğunu anlattı.

Türkiye'deki iyi otellerin alternatifi olduklarını belirten Kızıldağ, "Bizim alternatifimiz yok. Müşterilerimiz bizi Dubai'deki Burj Al Arab'dan daha iyi buluyor" dedi.

Kızıldağ, 150 milyon dolar harcanan ve mimari projesi, dünya çapında 280 önemli projeye imza atan Frank Solano tarafından yapılan Calista'nın Türkiye'deki resort oteller arasında en pahalı otel konumunda olduğunu belirterek, otelde gecelik konaklamanın yıl ortalamasının 200 avro, yüksek sezonda ise iki kişilik odada tek kişi fiyatının 750 YTL olduğunu söyledi.

-A LA CARTE HERŞEY DAHİL-