25 / 04 / 2024

çallıdaki üsgeçit ne zaman açılacak

çallıdaki üsgeçit ne zaman açılacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, hafif raylı sistem güzergahında Çallı’ya modern ve engelsiz yaya üstgeçidi yapacak. Gemi görünümlü modern üst geçit, engelli asansörlü ve yürüyen merdivenli olacak...

Herkes merak ediyordu, TOKİ’den açıklama geldi: İstanbul'daki İlk Evim Arsaları ne zaman teslim edilecek?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ‘İlk Evim Arsa’ ve ‘İlk İş Yerim’ kampanyası için başvurular 10 Ekim - 7 Kasım tarihleri arasında kabul edilmişti. Peki İstanbul'daki İlk Evim Arsaları ne zaman teslim edilecek? İşte yüz binlerce kişinin merak ettiği o sorunun yanıtı...

'Kiralar pahalı' diyen MB Başkanı Erkan hakkında yeni iddia: Bodrum'da denize sıfır villa aldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki kiraların ne kadar yüksek olduğunu belirten bir açıklama yapmıştı. Tartışmalar devam ederken Erkan'ın Bodrum’da denize sıfır villası olduğu iddia edildi. 

Başkentte 30 adet sanayi alanı imarlı arsa satılıyor! Yatırımcılar bu tarihe dikkat! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Oğulbey Mahallesinde yer alan 30 adet küçük sanayi alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Ankara Gölbaşın'daki arsaları fiyatları ne kadar, büyüklükleri kaç metrekare? 

Milli Emlak o ildeki 28 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor! Hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf! 

Afyonkarahisar İscehisar Milli Emlak, Afyonkarahisar ili, İscehisar ilçesinde yer alan 28 adet Hazine gayrimenkulünü 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki Afyonkarahisar İscehisar'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak Bursa'daki arsa ve arazileri 8 taksitle satıyor! Satış gününü kaçırmayın! 

Bursa Mustafakemalpaşa Milli Emlak, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan 8 adet arazi ile 1 adet arsayı 8 taksitle satıyor. Peki Bursa Mustafakemalpaşa'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Konya Meram'da 2 iş yeri ile 1 arsa satılıyor! 6 ve 8 ay taksit fırsatı! 

Konya Meram Belediye Başkanlığı, Konya ili, Meram ilçesinde yer alan 2 adet iş yeri ile 1 adet arsayı, hem KDV'den muaf hem taksit fırsatıyla satıyor. Peki Konya Meram'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Bursa'daki kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın yazısında Bursa’daki kentsel dönüşüm projelerini kaleme aldı. Peki Bursa'daki kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

O ilde Milli Emlak'tan 12 adet satılık arazi! Yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatı! 

Yozgat Çayıralan Milli Emlak, Yozgat ili, Çayıralan ilçesi, Turluhan ve Güzelyayla mevkiinde yer alan 12 adet araziyi peşinde yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Yozgat Çayıralan'daki arazilerin fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Diyarbakır'da 3 taksitle ucuz arazi fırsatı! İhalesi 24 Kasım'da! 

Diyarbakır Çınar Milli Emlak Şefliği, Diyarbakır ili, Çınar ilçesi, Eski Mahallesinde yer alan 2 adet araziyi 3 eşit taksitle satıyor. Peki Diyarbakır'daki arazilerin fiyatları ne kadar? 

Karayolları, Düzce ve Ankara'daki 1 arsa ile 1 adet araziyi taksitle satıyor! 

Karayolları 4.Bölge Müdürlüğü, Düzce ve Ankara illerinde yer alan 1 arsa ile 1 adet araziyi taksitle satıyor. Peki Düzce ve Ankara'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Belediye 19 adet daireyi satıyor! İzmir Karabağlar'da ev sahibi olma fırsatı! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesinde yer alan 19 adet daireyi satıyor. Peki İzmir Karabağlar'daki dairelerin fiyatları ne kadar? 

O ildeki 8 arazi ve 2 arsa 8 taksitle satılıyor! Gayrimenkul alacaklara müjde! 

Kastamonu Tosya Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Kastamonu ili, Tosya ilçesinde yer alan 8 arazi ve 2 arsayı 8 taksitle satıyor. Peki Kastamonu Tosya'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Antalya Beyond All konut fiyatı ne kadar? 

Arso Group imzası ile Antalya'da inşa edilen Beyond All projesinde satışlar devam ediyor. Beyond All konut projesi temmuz 2024'te teslim edilecek. Peki, Antalya Beyond All konut fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

çallıdaki üsgeçit ne zaman açılacak Haberi

çallıdaki üsgeçit ne zaman açılacak


Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, hafif raylı sistem güzergahında Çallı’ya modern ve engelsiz yaya üstgeçidi yapacak. Gemi görünümlü modern üst geçit, engelli asansörlü ve yürüyen merpenli olacak.


Büyükşehir Belediyesi, Vatan Bulvarı üzerinde oluşan yoğun araç trafiği nedeniyle vatandaşın yaya ulaşımını rahat yapabilmesi için Çallı’ya yaya üst geçidi yapacak. Fatih üstgeçidinin ardından raylı sistem güzergahındaki ikinci üst geçit Vatan Bulvarı üzerine inşa edilecek. Vatandaşlarla birlikte engelli bireylerin ulaşımını da rahatlatmak üzere tasarlanan üstgeçit projesinin temeli 11 Şubat Salı saat 10.00’da törenle atılacak.


İhalesi gerçekleştirilen Vatan Bulvarı üst geçidi 25 metre açıklıklı çelik konstrüksiyon taşıyıcı sisteme sahip olacak. Üstgeçitte 2 adet panoramik engelli asansörü ve 4 adet yürüyen merpen bulunacak. Genel görünümü bir geminin gövdesini andıracak olan üstgeçidin zemin kaplamaları yakılmış granit ve ahşap iroko...