28 / 03 / 2024

Çamdibi Bornova ulaşımı rahatlıyor

Çamdibi Bornova ulaşımı rahatlıyor

Bornova Belediyesi Çam Dibi'nden Kazım Dirik Mahallesine ve Ege Üniversitesi'ne geçişi sağlayacak 25 metrelik yolun bağlantısı da kavşak düzenlemesiyle sağlanacak. Yol düzenlemesi çalışmaları devam ediyor.

Bornova 4S ulaşım bilgileri!

Teslimlerin Haziran 2016 yılında gerçekleşmesi planlanan projede 42 adet dükkan ve 24 adet ofis yer alıyor. Bornova 4S ulaşım bilgileri kapsamınsa İzmir İl'i Bornova İlçe'sinde hayata geçiriliyor.

İzmir Bornova 4S ulaşım bilgileri!

Bağımsız birimlerin 35 metrekareden başladığı projede 42 adet dükkan ve 24 adet ofis yer alıyor. İzmir Bornova 4S ulaşım bilgileri kapsamında Evka-3 metro istasyonuna 5 dakikalık mesafede bulunuyor.

İzmir Bornova 4S ulaşım!

İzmir Bornova 4S ulaşım bilgileri kapsamında projenin Bornova Devlet Hastanesi karşısında olduğunu söyleyebiliriz. S N Forum Yapı tarafından inşa edilen proje 13 bin metrekare kapalı alandan oluşuyor.

Bornova 4S İzmir ulaşım bilgileri!

Toplam 66 adet bağımsız birimin yer aldığı projede dairelerin alanları 35 metrekareden başlıyor. Bornova 4S İzmir ulaşım bilgileri kapsamında Bornova Devlet Hastanesi karşıssında yer alıyor.

İzmir Folkart Bornova Evleri ulaşım!

Folkart Life Bornova Evleri Folkart Yapı tarafından İzmir’in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. İzmir Folkart Bornova Evleri ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Folkart Life Bornova ulaşım krokisi!

Folkart Yapı imzası ile hayata geçirilen Folkart Life Bornova'da teslimlerin 2 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Proje çevre yoluna 500 metre mesafede bulunuyor. İşte Folkart Life Bornova ulaşım krokisi...

Folkart Bornova Evleri ulaşım!

Folkart Bornova Evleri ulaşım bilgileri kapsamında Metroya ve Adnan Menderes Havalimanı'na yakın bir bölgede yer alıyor. Folkart Bornova Evleri ‘nin 2017 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Folkart Life Bornova Konutları ulaşım!

Folkart Life Bornova projesi İzmir’de inşa ediliyor. İzmir Folkart Life Bornova Konutları ulaşım bilgileri kapsamında Metroya ve Adnan Menderes Havalimanı'na yakın bir bölgede hayata geçiliyor.

Folkart Life Bornova projesi ulaşım!

İzmir Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı tarafından İzmir’in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. Folkart Life Bornova projesi ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Bornova Folkart Life Evleri ulaşım!

Bornova Folkart Life projesi Folkart Yapı tarafından İzmir ‘in Bornova ilçesinde hayata geçiliyor. Bornova Folkart Life Evleri ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Folkart Yapı Folkart Life Bornova ulaşım!

Folkart Yapı Folkart Life Bornova ulaşım bilgilerine göre proje, Adnan Menderes Havalimanı'na yakın konumda bulunuyor. Daire fiyatları 192 bin TL'den başlangıç gösteren projede satışlar devam ediyor.

Folkart Life Bornova ulaşım bilgileri!

Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı imzası ile İzmir 'in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. Folkart Life Bornova ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Bornova Folkart Life Konutları ulaşım!

Bornova Folkart Life Konutları ulaşım bilgilerine göre proje, Adnan Menderes Havalimanı'na yakın konumda bulunuyor. Teslimlerin 2 yıl sonra yapılacağı projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Çamdibi Bornova ulaşımı rahatlıyor Haberi

Çamdibi Bornova ulaşımı rahatlıyor

Bornova Belediyesi Çam Dibi'nden Kazım Dirik Mahallesine ve Ege Üniversitesi'ne geçişi sağlayacak 25 metrelik yolun bağlantısı da kavşak düzenlemesiyle sağlanacak. Çamdibi'nden Kazım Dirik Mahallesi'ne otoyolun altından geçişi sağlayacak yol düzenlemesi çalışmaları devam ediyor, özellikle araç trafiğinin yoğunlaştığı sabah ve akşam saatleri ile haftasonlarında sıkışıklık yaşanan kavşak, Bornova Belediyesi'nin yaptığı 600 metrelik yeni yol ile Bornova Belediyesi, Çamdibi'nden Kazım Dirik Mahallesi ve Ege Üniversitesi Hastanesi'ne geçişi sağlayacak yol düzenlemesini tamamlıyor. Yaklaşık 2 ay sonra ulaşıma açılacak yeni yol düzenlemesi sayesinde özellikle haftasonları ve akşam saatlerinde yaşanan trafik sıkışıklığının önüne geçilecek, Forum Bornova girişi de rahatlayacak. Yapılan düzenlemelerin ikinci aşamasında Şifa Üniversitesi Hastanesi rahatlatılacak. Yol, otoyoldan gelen araçlarla Çamdibi Altındağ Bölgesi'nden gelen araçların kavşakta karşılaşmasını önleyerek yaşanan yoğunluğu azaltacak. Yeni düzenlemede...