26 / 04 / 2024

Çamdibi Bornovaya yeni kavşak

Çamdibi Bornovaya yeni kavşak

Bornova Belediyesi Çam Dibi'nden Kazım Dirik Mahallesine ve Ege Üniversitesi'ne geçişi sağlayacak 25 metrelik yolun bağlantısı da kavşak düzenlemesiyle sağlanacak. Yol düzenlemesi çalışmaları devam ediyor.

İzmir Çamdibi'nde konutların metrekaresi 5 bin TL oldu!

Birbiri ardına yeni projeler eklendi. Çamdibi'nden ev almak isteyenler metrekare bazında 5 bin TL'yi gözden çıkarmak zorunda.Türkiye'de kentsel dönüşümün en yavaş ilerlediği kentlerin başında gelen İzmir'de, Çamdibi kendiliğinden dönüşümü hız kazandı.

İzmir Çamdibi'nde 7 çıkmaz sokak ana yola bağlandı!

İzmir Bornova Belediyesi, Çamdibi’nde Mediha Mahmut Bey İlkokulu’nun yakınında yeni bir yol açarak 7 çıkmaz sokağı buraya bağladı. Böylece çıkmaz sokakların ana yollara ulaşması sağlandı.

Velux'ten yeni uzaktan kumandalı çatı penceresi

Velux tüm elektrik aksamı üzerinde bulunan uzaktan kumandalı çatı penceresi INTEGRA®'nın yeni nesil geliştirilmiş modelini piyasaya sürdü.

Tekirdağ'a yeni kent merkezi projesi

Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün, şehrin en önemli projesi olan yeni kent merkezi projesi için 6 bin dönüm alanda düzenleme yapacaklarını söyledi.

Domino's 30 yeni şube açacak

Domino's Pizza, 2009'da 30 yeni şube daha açarak 136 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Filli Boya'dan yeni duvar kaplama sistemi

Filli Boya, Capaver Cam Tekstili Duvar Kaplama Sistemi" ile Türkiye'ye hem yeni bir dekorasyon anlayışı getiriyor.

Malatya'nın kentsel dönüşümüne yeni komisyon

Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni bir komisyon oluşturuldu.

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Çamdibi Bornovaya yeni kavşak Haberi

Çamdibi Bornovaya yeni kavşak

Bornova Belediyesi Çam Dibi'nden Kazım Dirik Mahallesine ve Ege Üniversitesi'ne geçişi sağlayacak 25 metrelik yolun bağlantısı da kavşak düzenlemesiyle sağlanacak. Çamdibi'nden Kazım Dirik Mahallesi'ne otoyolun altından geçişi sağlayacak yol düzenlemesi çalışmaları devam ediyor, özellikle araç trafiğinin yoğunlaştığı sabah ve akşam saatleri ile haftasonlarında sıkışıklık yaşanan kavşak, Bornova Belediyesi'nin yaptığı 600 metrelik yeni yol ile Bornova Belediyesi, Çamdibi'nden Kazım Dirik Mahallesi ve Ege Üniversitesi Hastanesi'ne geçişi sağlayacak yol düzenlemesini tamamlıyor. Yaklaşık 2 ay sonra ulaşıma açılacak yeni yol düzenlemesi sayesinde özellikle haftasonları ve akşam saatlerinde yaşanan trafik sıkışıklığının önüne geçilecek, Forum Bornova girişi de rahatlayacak. Yapılan düzenlemelerin ikinci aşamasında Şifa Üniversitesi Hastanesi rahatlatılacak. Yol, otoyoldan gelen araçlarla Çamdibi Altındağ Bölgesi'nden gelen araçların kavşakta karşılaşmasını önleyerek yaşanan yoğunluğu azaltacak. Yeni düzenlemede...