28 / 03 / 2024

çamlıca Antwell Life Care Residence inşaatı

çamlıca Antwell Life Care Residence inşaatı

Ant Yapı’dan bir ilk daha. Türkiye’nin sağlık hizmeti konseptli ilk rezidansı özelliğini taşıyan Antwell Life Care Residence için ilk harç, törenle atıldı.

10 soruda Antwell Life Care projesi!

Antwell Life Care projesi Çamlıca eteklerinde hayata geçiriliyor. 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden oluşan projede 5 yıl kira garantisi bulunuyor.  İşte 10 soruda Antwell Life Care projesi...

Çamlıca Antwell Life Care fiyat listesi!

Çamlıca Antwell Life Care fiyat listesi daire alanlarına göre değişiklik gösteriyor. 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden oluşan proje Çamlıca eteklerinde, Emaar Square’in hemen yanı başında yer alıyor. 

Çamlıca Antwell Life Care fiyatları 2018!

Toplam 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden meydana gelen Antwell Life Care projesinde daire teslimlerinin 2019 Haziran'da yapılması öngörülüyor..

Çamlıca Antwell Life Care Residence fiyat!

Toplam 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden meydana gelen Çamlıca Antwell Life Care projesinde dairelerin metrekere fiyatları 10 bin TL ile 12 bin TL arasında değişiyor...

Antwell Life Care Residence'ın lansmanı yapıldı! Metrekaresi 10 bin TL!

Ant Yapı; yeni konsept projesi Antwell Life Care Residence’ı Çamlıca eteklerinde hayata geçiriyor. Ant Yapı'nın yeni projesi Antwell Life Care Residence'ın lansmanı yapıldı.

Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Ant Yapı imzası taşıyan Çamlıca Antwell Sağlık Rezidans projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Peki Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Antwell Residence Çamlıca Projesi!

Antwell Residence Çamlıca Projesi İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da yükselecek. Ant Yapı imzası taşıyan projede sağlık hizmetleri de verilecek...

Ant Yapı'dan Çamlıca'ya Antwell projesi geliyor! Yeni Proje!

Ant Yapı imzası taşıyan "Antwell Sağlık Rezidansı" Çamlıca'da Koç İş Merkezi'nin yanında inşa ediliyor. Çamlıca Antwell projesinin 2018 yılına kadar satışa çıkması planlanıyor.

Çamlıca Apart Evleri nerede?

Çamlıca Apart Evleri'nde fiyatlar 74 bin liradan başlıyor, proje Işık Koleji'nin alt tarafında yer alıyor

Sakarya Çamlıca Apart Evleri'nde 79 bin liraya 2+1!

Çamlıca Apart Evleri Sakarya'da Bak Yapı imzasıyla yükseliyor, fiyatların 74 bin liradan başladığı projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Çamlıca Apart Evleri'nde 74 bin liraya 2+1! Full eşyalı!

Sakarya'da inşa edilen Çamlıca Apart Evleri'nde fiyatlar 74 bin liradan başlıyor, projedeki konutlar full eşyalı olarak teslim ediliyor

Çamlıca Tepesi Tv ve Radyo Kulesi projesinin mimarisi İTÜ'den!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Büyük Çamlıca Tepesi üzerinde yer alacak olacak bir Radyo Kulesi için 2011 yılında düzenlenen "Çamlıca Tepesi Tv ve Radyo Kulesi Fikir Projesi Yarışması"nı 3. olan İTÜ kazandı...

Çamlıca Cami'nin hafriyat çalışmalarına başlanıyor!

Çamlıca'da inşa edilecek Çamlıca Cami'nin hafriyat çalışmalarına başlanacağı belirtildi...

çamlıca Antwell Life Care Residence inşaatı Haberi

çamlıca Antwell Life Care Residence inşaatı

Çeyrek asırlık deneyimi ile yurt içi ve yurt dışında birçok projeye imza atan Ant Yapı’nın Çamlıca eteklerinde yer alan yeni projesi Antwell Life Care Residence’ın temeli atıldı. 

Ant Yapı'nın EQ Dergisi'nde yer alan habere göre; Antwell Life Care Residence için düzenlenen temel atma törenine; Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Okay ile Hasan Yılmaz, şirket yöneticileri ve proje çalışanları katıldı.

Yüksek hizmet kalitesine sahip, güvenli, konforlu, teknolojik alt yapısı güçlü rezidansları arasına Antwell Life Care Residence’ı da eklemeye hazırlanan Ant Yapı, yeni projesinde Türkiye’nin, alanında tanınmış, güçlü ve güvenilir sağlık kuruluşu Acıbadem Sağlık Grubu ile işbirliği yapıyor. Antwell içinde oluşturulan sağlık birimi, gün boyunca Antwell sakinlerinin tüm sağlık ihtiyaçlarına cevap verebilecek. 

Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay, projeyle insan...