20 / 04 / 2024

Çamur Çürütme ve Kurutma Tesisi

Çamur Çürütme ve Kurutma Tesisi

Büyük çevre yatırımlarıyla öne çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi çevre yatırımlarına devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan “Çamur Çürütme ve Kurutma Tesisi”nin açılışı gerçekleştirildi

Türkiye’nin en büyük çamur arıtma tesisi yarın İzmir’de açılıyor!

Günlük 800 ton çamuru 4 kat azaltacak ve yüzde 92 oranında kurutacak “Çamur Çürütme ve Kurutma Tesisi”nin açılışını 6 Şubat Perşembe günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı törenle gerçekleştirecek.

Çamur Çürütme ve Kurutma Tesisi inşaatının yüzde 30'u tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, arıtmalardan çıkan günlük 800 ton çamuru kurutarak tarım alanlarında kullanılır hale getirecek dev tesisin inşaatına büyük hız verdi.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Antalya'da sit alanlarını imara açan kararla ilgili yürütme durduruldu!

Antalya 4’üncü İdare Mahkemesi tarafından Kaş, Patara, Fırnaz ve Yeşilköy’ü sit derecelerini düşürüp imara açan kararla ilgili yürütme durduruldu. Hukukçular bu kararın emsal niteliğinde olacağını söylüyor.

ICSG 2. Yürütme Kurulu toplantısı yapıldı!

4. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı” nın 2. Yürütme Kurulu Toplantısı 9 Aralık 2015 tarihinde Botaş Doğalgaz İşletmeleri Bölge Müdürlüğü’nde (BOTAŞ) gerçekleşti.

TÜRSAB Bölgesel Yürütme Kurulu Hizmet Binası açıldı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Manavgat/Side Bölgesel Yürütme Kurulu Hizmet Binasının açıldı. Konuşmaların ardından TÜRSAB Manavgat/Side BYK Hizmet binasının açılış kurdelesi törene katılan protokol tarafından kesildi ve bina gezildi.

Diyarbakır Kent Ormanı ile ilgili yürütme kuruluna tam yetki!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Kent Ormanı'nın 290 hektarlık parselini askeriyeye devretmesi üzerine toplanan Kent Konseyi, bakanlığın kararının iptal edilmesi için Yürütme Kurulu'na tam yetki verdi.

Diyarbakır Kent Ormanı’yla ilgili Yürütme Kurulu’na tam yetki!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Kent Ormanı’nın 290 hektarlık parselini askeriyeye devretmesi üzerine toplanan Kent Konseyi, bakanlığın kararının iptal edilmesi için Yürütme Kurulu’na tam yetki verdi.

Türk-Alman Çevre Yürütme Komitesi 12. Toplantısı gerçekleşti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar’ın başkanlığında “ Türk – Alman Çevre Yürütme Komitesi 12. Toplantısı ” dün gerçekleşti...

Türk–Alman Çevre Yürütme Komitesi 12. toplantısı düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar’ın başkanlığında “Türk – Alman Çevre Yürütme Komitesi 12. Toplantısı” düzenlendi.

Tuzla Belediyesi ve İSTKA'dan Proje Yazma ve Yürütme Eğitimi!

İstanbul Kalkınma Ajansı ile Tuzla Belediyesi işbirliğiyle “Proje Yazma ve Yürütme (PCM) Eğitimi” Programı düzenlendi. 3 gün süren eğitime üniversiteler ve resmi kurumların temsilcileri katıldı.

Yeni Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi, İsmail Kamil Göknar Yönetim Kurulu Başkanlığı, Ayşe Filze Tepeler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Gediz Üniversitesi, kendi elektriğini rüzgar ve güneşten karşılayacak!

Gediz Üniversitesi, kendi elektriğini rüzgar ve güneşten karşılayacak. Bu amaçla öğrenci otoparkına hibrit santral kuruluyor. İZKA’nın da desteklediği bu çevreci proje tüm Türkiye’ye örnek olacak.

Bilici Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilici Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Mahsun Bilici, Veysi Yutar tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 11 Eylül'de Esenler, Kazım Karabekir Mahallesi'nde kuruldu.

Vergi türü kodları ve açıklamaları!

Gelir İdaresi Başkanlığı, vergi türü kodları ve açıklamalarını resmi internet sayfasında kamuoyuna duyuruyor. Peki emlak vergisi kodu kaçtır? İşte vergi türü kodları ve açıklamaları 2014..

Çamur Çürütme ve Kurutma Tesisi Haberi

Çamur Çürütme ve Kurutma Tesisi



Büyük çevre yatırımlarıyla öne çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi, arıtma tesislerinde biriken çamurların doğaya zarar vermeden toplanması ve kokunun önlenmesi için iddialı bir yatırıma daha imza attı. 2012 Mayıs ayında Türkiye’nin en büyük ileri biyolojik atık su arıtma tesisi olan Çiğli Atık Su Arıtma Tesisi sahasında 30 bin metrekarelik alanda temeli atılan ve 61.5 milyon liralık maliyetiyle İzmir’deki çevre yatırımları arasında “çok özel” bir yeri olan “Çamur Çürütme ve Kurutma Tesisi” Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı törenle açıldı.


Çevre yatırımları saymakla bitmiyor

Gelecek nesillere temiz hava su ve toprak bırakmak için yaptıkları çevre yatırımlarını sıralayan Başkan Kocaoğlu, “Arıtma tesislerini bitirdik. Yüzülebilir Körfez hedefiyle İzmir’i liman kenti olmaktan alıkoymayacak bir projeyi daha gerçekleştiriyoruz. Körfez Projesi İzmir’in, Türkiye’nin en büyük çevre...