29 / 03 / 2024

Can Yücel mezarı

Can Yücel mezarı

Türk edebiyatının usta şairi Can Yücel'in 2011 yılı Ağustos ayında, Muğla'nın Datça İlçesinde yer alan kimliği belirsiz kişilerce parçalanan anıt mezarının onarılacağı bildirildi. Güler Yücel yenilemenin Mehmet Aksoy tarafından yapılacağını söyledi.

Kaan Yücel: 'Kentsel dönüşümdeki en büyük sorun gecekondulaşma!'

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yücel, Kentsel dönüşümdeki problemlerden birinin gecekondulaşma olduğunu ifade eden “Gecekondu problemini çözmeden, kentsel dönüşümü çözemeyiz" dedi.

Yer bilimci Prof. Dr. Yücel Yılmaz'dan tüyler ürperten açıklama: İstanbul'u çok büyük deprem bekliyor!

Yer bilimci emekli akademisyen Prof. Dr. Yücel Yılmaz, Marmara'da biriken enerji ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve İstanbul ile çevresini uyardı. İşte o açıklamalar...

Adm Yücel İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adm Yücel İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Yücel tarafından kuruldu.

Ufuk Bala Yücel kimdir? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ufuk Bala Yücel hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev alıyor? İşte Ufuk Bala Yücel ile ilgili merak edilen her şey...

Can Yücel kimdir? Can Yücel hangi üniversiteden mezun?

Türk iş insanı ve bankacı Can Yücel hangi üniversiteden mezun? Can Yücel kimdir? İşte ayrıntılar...

İlknur Yücel Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

İlknur Yücel Gayrimenkul Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlknur Yücel tarafından kuruldu.

Yücel Sitesi Malikleri, Teknik Yapı'nın yarattığı mağduriyetin sona ermesini istiyor! 

Teknik Yapı'nın kentsel dönüşüm sürecinde Yücel Sitesi maliklerini ve Yücel Park projesinden konut satın alan müşterilerini mağdur ettiğini söyleyen vatandaşlar bu mağduriyetin sona ermesini istiyor...

İnşaat mühendisi Yücel Yılmaz vefat etti!

İTÜ İnşaat Mühendisliği 1969 mezunu ve İller Bankası emekli mühendislerinden Yücel Yılmaz hayatını kaybetti.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarihi yapıların restorasyonunda hız kesmiyor!

Tarihe tanıklık etmiş yapıları yeniden kente kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 18 tarihi yapıda restorasyona devam ederken 6'sı için proje çalışmalarını da tamamladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, konuya ilişkin konuştu.

Bahattin Yücel kimdir?

Akfen GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Yücel kimdir? Bahattin Yücel, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bahattin Yücel'in biyografisi...

Gama Holdig'in acı günü! Yücel Özden vefat etti! 

Gama Enerji Şirketi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi inşaat mühendisi Yücel Özden hayatını kaybetti. 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi pandemi boyunca esnaftan kira almayacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, pandemi süreci boyunca  Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmayacağını açıkladı.

Edip Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Edip Gayrimenkul'ün "Kurumsal Yönetim Komitesi" başkanlığına bağımsız yönetim kurulu üyesi Ercüment Alptekin'in, üyeliğe yönetim kurulu üyesi Münip Yücel'in ve yatırımcı ilişkileri bölümü sorumlusu Cengiz Akkoç'un seçilmelerine karar verildi.

Can Yücel mezarı Haberi

Can Yücel mezarı

Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan’ın çabaları sonucu mezarın onarılmasına izin veren şairin eşi Güler Yücel, yenileme çalışmalarının daha önce anıt mezarı yapan heykeltıraş Mehmet Aksoy tarafından gerçekleştirileceğini söyledi.


Saldırı olayı aydınlanana kadar mezarın onarılmasına uzun süre izin vermeyen Güler Yücel, Datça Asliye Ceza Mahkemesi’nde üç yıl süren yargılama sonucu iki şüphelinin delil yetersizliğinden beraat ettiğini hatırlatarak, "Beraat kararına çok üzüldük. Acı bir olay yaşadık. Affedilmesi, bağışlanması, geçiştirilmesi kolay bir iş değil. Dilerim yapanların da başına böyle bir olay gelmez" dedi.


Suçluların tespit edilerek onlara herkese ibret olacak bir ceza verilmesini arzuladığını ifade eden Yücel, "Hapis cezası verilmesinden yana değilim, suçlular, sabahtan akşama kadar iki yıl süreyle orada beklesinler, mezarın bakımını da yapsınlar isterdim" diye konuştu. Heykeltıraş Mehmet Aksoy’un çok büyük emek...