24 / 04 / 2024

Çanakkale Altın Yıllar Yaşam Merkezi

Çanakkale Altın Yıllar Yaşam Merkezi

Çanakkale Belediyesi, 65 yaş ve üzeri kıdemli kentlilerin yararlanabileceği Altın Yıllar Yaşam Merkezi projesini hayata geçirdi. Altın Yıllar Yaşam Merkezi, kullanım alanı ve içerik olarak ülkenin örnek projeleri arasında gösteriliyor.

Çanakkale Altın Yıllar Yaşam Merkezi açıldı!

Çanakkale Belediyesi, 65 yaş ve üzeri kıdemli kentlilerin yararlanabileceği Altın Yıllar Yaşam Merkezi projesini hayata geçirdi. Proje, kullanım alanı ve içerik olarak ülkenin örnek projeleri arasında gösteriliyor.

5 yılda dolar yüzde 546, Euro yüzde 502, gram altın yüzde 928 arttı!

2018 yılından 2023'e kadar dolar kuru yüzde 546 artış gösterirken, gram altın yüzde 928 oranında, Euro kuru ise yüzde 502 artış gösterdi. Yine söz konusu 5 yılda litre fiyatı otogazda yüzde 500, benzinde yüzde 537, motorinde yüzde 687 arttı.

Altın yükselişte! Altın yatırımcıları dikkat! Gram altın bugün 2 bin 66 TL oldu! 30 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Gram altın 2 bin 66 lira oldu. Altın yatırımcıları dikkat, bugün çeyrek altın, yarım altın, tam altın kaç lira? 30 Ocak 2024 altın fiyatları. 

Altın fiyatları tekrar yükselişte! 24 Ocak 2024 Cumhuriyet, Çeyrek ve gram altın fiyatı!

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Ons altın yüzde 0,19 artışla 2032 dolardan işlem görürken yatırımcılar 24 Ocak Perşembe Cumhuriyet, Çeyrek ve gram altın fiyatlarını araştırıyor. 

Altın yükseliyor! Bugün 1 gram altın ne kadar oldu? 14 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yukarı yönlü hareketliliğine devam etti. Hafta sonunun ilk gününe de yükselişle başlayan altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki bugün 1 gram altın ne kadar oldu?

Altın yükselişte! Yatırımcılar dikkat! 1 gram altın kaç TL? 9 Ocak 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne yükselişle başladı. Geçtiğimiz hafta açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrası düşüşe  geçen altın bugün tekrar yön değiştirdi. Peki 1 gram altın bugün ne kadar oldu? 9 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın yükselişe geçti! Yastık altında altını olanlar dikkat! 20 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını anbean takip ediyor. İşte 20 Aralık 2023 altın fiyatları.

Altın yükseliyor! Son dakika çeyrek, gram, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları

16 Kasım Perşembe altın fiyatları güne yükselişle başladı. Son zamanlarda düşüşe geçen altında bugün dengeler değişti. Peki Son dakika çeyrek, gram, tam, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları.

Altın yükseliyor! Kapalıçarşı'da 1 gram altın ne kadar oldu? 10 Kasım Cuma canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün yükselmeye başladı. Peki 1 gram altın ne kadar oldu? 10 Kasım Cuma canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları neden yükseldi? Yükselmeye devam edecek mi? Net yanıt geldi...

Altın fiyatlarının son zamanlarda aralıksız yükselemeye devam ediyor. Ons altın 2000 doları geçerken, gram altın 1859 lira ile rekor kırdı. Peki altın fiyatları neden yükseldi? Altın, yükselmeye devam edecek mi?

Altın fiyatlarında Fed etkisi! Altın yükselişe geçti! 1 gram altın ne kadar oldu? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın dördüncü ,işlem gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Dün Fed'in faiz kararı sonrası bugün altında yükseliş başladı. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram, çeyrek ve tam altın kaç lira? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları.

Gram altın yükselirken İslam Memiş'ten dikkat çeken tahmin! Alım fırsatı mı geliyor?

Gram altın tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Finans Analisti İslam Memiş, 2024 yılında 2 bin 500 lira seviyesinin olacağını yineledi. Altın borcu olan veya düğün yapacaklar için bu seviyelerin alım fırsatı olabileceğine dikkat çekti.

Altın yükseliş için ilk adımı attı! Gram altın tekrar 1700 liranın üzerinde! 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Altın bugün yükseliş için ilk adımı attı. Gram altın 1600'lü seviyelerden tekrar 1700 liranın üzerine çıktı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? 7 Ekim 2023 altın fiyatları kaç lira? 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından gram altının yıl sonu fiyatı belli oldu! Detaylar peş peşe geldi!

Altın fiyatları, Fed Başkanı Jerome Powell'ın 'şahin' tonlu yönlendirmelerinden sonra düştü. Yeni günde hızlı toparlanma kaydeden altın fiyatları için Fed belirsizliği sürüyor. Peki, gram altın yıl sonunda kaç TL olacak? İşte Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in gram altın yorumları...

Çanakkale Altın Yıllar Yaşam Merkezi Haberi

Çanakkale Altın Yıllar Yaşam Merkezi

Çanakkale Belediyesi, 65 yaş ve üzeri kıdemli kentlilerin yararlanabileceği Altın Yıllar Yaşam Merkezi projesini hayata geçirdi. Yeni binasıyla birlikte Altın Yıllar Yaşam Merkezi, kullanım alanı ve içerik olarak ülkenin örnek projeleri arasında gösteriliyor. Merkezde, 65 yaş üzeri kentliler sosyal ve kültürel pek çok etkinlik gerçekleştirecek. Takı tasarımı, resim, ahşap boyama, spor, müzik, hobi bahçesi gibi sosyalleşen ilecekleri etkinliklerin yanı sıra geçici olarak yatılı kalabilecekleri alanlar da yaratıldı.. 


Enerji tasarrufu 

Çanakkale'de eski otogar ve eski belediye hizmet binasının bulunduğu alanda yükselecek olan Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi'nin temel atma töreni 14 Ekim'de yoğun bir katılımla gerçekleşti. Yeşil bina, enerji ihtiyacmı; güneş, rüzgâr, toprak gibi doğal kaynaklardan sağlayacak, enerji israfını engelleyecek ve tüm belediye birimlerini de aynı çatı altmda toplayacak. Proje ile...