29 / 03 / 2024

Çanakkale Ayvacık deprem

Çanakkale Ayvacık deprem

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Ayvacık deprem konutlarına ilişkin konuştu. Ceylan, 86 köylü için hala konut inşa edilmediğine vurgu yaptı.

Çanakkale Ayvacık’ta bin 8 yapı hasarlı!

Çanakkale Ayvacık’ta deprem felaketi bitmiyor. Bölgede yapılan hasar tespit çalışmalarına göre bölgede 1008 yapıda hasar tespit edildi. 895 adet konutun ise zarar bedelinin tespiti tamamlandı.

İl Özel İdare, Çanakkale Ayvacık'taki günübirlik tesis alanını satışa çıkardı!

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Ayvacık'ta yer alan günübirlik tesis alanını satışa çıkardı. 

Çanakkale Ayvacık'ta 14 bin metrekarelik turizm tesis alanlı arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi, Bektaş Köyünde yer alan 14 bin metrekarelik turizm tesis alanlı arsayı satıyor. Peki Çanakkale Ayvacık'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

TOKİ Çanakkale Ayvacık 2022 projesinde 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 

Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği TOKİ Çanakkale Ayvacık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Çanakkale Ayvacık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Çanakkale Ayvacık 2022 ucuz konut projesi...

Ayvacık Tüneli ev ve arsa fiyatlarını en tepeye çıkardı!

Türk gayrimenkul sektörünün 16 senedir nabzını tutan gayrimenkul alım, satım ve kiralama işlemlerinin online adresi Hepsimelak verilerine göre Ayvacık Tüneli ve Çanakkale bölgesinde satılık dairelerin metrekare fiyatı zirveyi gördü. İşte diğer ayrıntılar...

Çanakkale Ayvacık'ta depremzedeler konutlarını bekliyor!

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Ayvacık deprem konutlarına ilişkin konuştu. Ceylan, 86 köylü için hala konut inşa edilmediğine vurgu yaptı.

Çanakkale Ayvacık'ta acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale ili Ayvacık ilçesi, Kırca mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Çanakkale Ayvacık TOKİ 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Ayvacık projesindeki 3 konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuruları 2 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Ayvacık projesi 2 Mart tarihinde satışa çıkıyor.

Ayvacık'ta 6.6 milyon TL'ye icradan satılık tarım arazisi!

Ayvacık İcra Dairesi Müdürlüğü, Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi, Mehramkale Köyü, 371 ada, 8 parselde yer alan 30 bin metrekarelik tarım arazisini 6 milyon 601 bin 5 TL'ye icradan satıyor...

Ayvacık Küçükkuyu'da imar tartışması!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde Küçükkuyu beldesinde, yeni imar planı dijital ortama taşınırken, rant iddiaları da alevlendi.

Çanakkale Ayvacık Tüneli 2023'te tamamlanacak!

Çanakkale'yi İzmir ve Balıkesir'e bağlayan kara yolunun Ayvacık-Küçükkuyu kesiminde bulunan ve 45 dakikada geçilebilen 24 kilometrelik Kazdağları rampaları, yapımı devam eden iki tünelin 2023'te tamamlanıp hizmete açılmasıyla 5 dakika gibi kısa bir sürede geçilebilecek...

Çanakkale Ayvacık Tüneli ile 40 dakikalık mesafe 5 dakikada aşılacak!

Çanakkale'yi İzmir ve Balıkesir'e bağlayan karayolunda bulunan, yaklaşık 40 dakikada katedilebilen Kazdağları rampaları, inşaat çalışmaları süren 2 tünelin tamamlanmasının ardından 5 dakikada geçilebilecek...

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuru tarihleri 2019!

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 103 adet konut bulunuyor.

Çanakkale Ayvacık deprem Haberi

Çanakkale Ayvacık deprem

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Ayvacık deprem konutlarına ilişkin konuştu. Gazete Duvar'dan Seçkin Sağlam'ın haberine göre; 2017'den bu güne depremzedelerin konut beklediğine dikkat çeken Ceylan, 86 köylü için hala konut inşa edilmediğini dile getirdi. Depremzedelerin bu sorununun acilen çözüme kavuşması gerektiğine vurgu yaptı. 

‘10 HAK SAHİBİ EVLERİNİN YAPILMASINI BEKLİYOR’

“Depremzedeler için yapılacağı ifade edilen konutların bir kısmı hak sahiplerine teslim edildi ancak Tuzla, Kestanelik, Babadere, Taşboğaz, Taşağıl köylerindeki hasarlı evler hâlâ yapılmadı” ifadelerini kullanan Ceylan, “Köylerde kendi arsalarına ev yapmak isteyen vatandaşların talebinin karşılanmasına karşın geri kalan çok sayıda köy sakini, uzanacak yardım elini bekliyor. Uygun yer tespitinin yapılarak evlerin imalatına başlanmalıdır. Taşboğaz Köyü’nde Orman Müdürlüğü tarafından yer gösterildiği ancak konutlara başlanmadığı söyleniyor. 10 hak sahibi hala evlerinin yapılmasını bekliyor....