19 / 04 / 2024

Çanakkale emekli başvurusu

Çanakkale emekli başvurusu

TOKİ Çanakkale Ayvacık son başvuru tarihi 29 Temmuz Cuma günü olarak belirlendi. Projedeki daireler için kura çekimi 9 Ağustos 2016 tarihinde yapılacak.

Emekli Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri başvuru!

Emekli Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri başvuru işlemleri devam ediyor. Toplamda 160 adet dairenin bulunduğu projede başvuru ücreti 500 TL 'dir.

Emekli TOKİ Ayvacık başvurusu!

Emekli TOKİ Ayvacık başvurusu başladı ve 29 Temmuz'a kadar devam edecek. Toplamda 160 adet dairenin yer aldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

Emekli TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuru!

Emekli TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuru işlemleri 29 Temmuz'a kadar devam ediyor. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede 160 daire bulunuyor.

2016 TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvuru ücreti!

2016 TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvuru ücreti 500 TL'dir. Toplamda 160 adet dairenin emekliye özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvuru ücreti!

TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvuru ücreti 500 liradır. Toplamda 160 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Emekli Ayvacık başvuru yeri!

TOKİ Emekli Ayvacık başvuru yeri olarak T.C Ziraat Bankası A.Ş yetkili şubeleri belirlendi. Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli başvuru bedeli!

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli başvuru bedeli 500 liradır. Toplamda 160 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvurular 29 Temmuz'a kadar devam ediyor.

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli son başvuru tarihi!

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli son başvuru tarihi 29 Temmuz Cuma günü olarak belirlendi. Projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

2016 TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli başvuru dönemi!

2016 TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli başvuru dönemi bugün başladı. Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede başvuru bedeli 500 TL'dir.

TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvurusu!

TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvurusu yarın başlayacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplam 160 adet daire satışta.

TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvurusu yarın başlayacak!

Ödeme planı kapsamında 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede 160 adet daire satışta. TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvurusu yarın başlayacak.

EYT'liler ve emeklilik başvurusu yapanlar için çok kritik ikramiye detayı geldi! Bu tarihlere dikkat!

Milyonlarca vatandaşın geliri bu yılın Temmuz ayında yeniden artacak. Temmuz zammı öncesi gözler emekli ikramiyelerine çevrilmişken EYT'lilerin ve emeklilik başvurusu yapanların dikkat etmesi gereken bazı tarihler bulunuyor. 

EYT başvurusu kabul edilmeyenler için yeni gelişme! SGK atağa geçti

EYT ilgili yasanın yürürlüğe girmesiyle birlikte ilk günden bugüne yoğun bir süreç devam ediyor. Yasanın aradığı şartları sağlayanlar emekli maaşlarını aldı. Ancak SGK’da emekliliği onaylanmayan, başvurusu iptal edilen binlerce dosya da mevcut. İşte tüm detaylar...

E-devlet emekli promosyon başvurusu nasıl yapılır? Yeni emekli olan birisi emekli promosyonu almak için ne yapmalı?

Yeni emekli olacaklar için maaş ve ikramiye ödemesi oldukça önemli bir konudur. Emeklilik başvurusu yapanların merakla beklediği ödemelerin nasıl alınacağı ve ne zaman yapılacağı da oldukça önemlidir. İşte, yeni emekli olacakların merak ettiği maaş ve ikramiye ödeme süreci hakkında bilinmesi gereken

Aile Bakanlığı resmen açıkladı! Sosyal destek ödemesine yüzde 30 zam! Başvurusu onaylanan peş peşe alacak! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur ve emekli maaş zammı sonrasında bazı sosyal destek tutarlarını da artırdı. Aile Bakanlığı resmen açıkladı! Sosyal destek ödemesine yüzde 30 zam! Başvurusu onaylanan peş peşe alacak! 

İnternetten emeklilik başvurusu yapılabilir mi?

Emekli olacak kişiler, emeklilik başvurusuna dair pek çok noktayı merak ediyor. Onlardan biri de İnternetten emeklilik başvurusu yapılabilir mi? oluyor. İşte detaylar!

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli başvuruları yarın sona eriyor!

Emekli TOKİ Çanakkale Ayvacık'ta toplamda 160 adet daire emekliye özel satışta. Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli başvuruları yarın sona eriyor.

TOKİ Çanakkale Ayvacık emekli özel son başvurusu!

Çanakkale Ayvacık’ta “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ tarafından hayata geçirilen 160 konut için başvurular sürüyor. Peki, TOKİ Çanakkale Ayvacık emekli özel son başvurusu ne zaman?

TOKİ Çanakkale Ayvacık emekli başvuruları tarihi!

TOKİ Çanakkale Ayvacık emekli başvuruları tarihi 29 Temmuz'a kadar devam ediyor. Toplamda 160 adet dairenin bulunduğu projede 240 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvurusu!

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvurusu başladı ve devam ediyor. Ödemeler kapsamında 240 aya varan vade sağlanan projede 160 adet daire satışta.

Emekli TOKİ Ayvacık başvurusu!

Emekli TOKİ Ayvacık başvurusu başladı ve 29 Temmuz'a kadar devam edecek. Toplamda 160 adet dairenin yer aldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli başvuruları 2016!

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli başvuruları 2016 devam ediyor. Kurasının 9 Ağustos'ta yapılacağı projede 160 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli başvurusu 2016!

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli başvurusu 2016 dönemi bu ay sonunda sona eriyor. Toplamda 160 adet dairenin satışa çıkarıldığı proje emeklilere özel tasarlandı.

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli Konutları başvurusu!

160 adet konuttan meydana gelen Çanakkale Ayvacık emekli TOKİ Konutları projesinde başvurular devam ediyor. İşte, Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli Konutları başvurusu...

Çanakkale emekli başvurusu Haberi

Çanakkale emekli başvurusu

Toplamda 160 adet daire emekliler için satışa çıkarıldığı projede kura çekilişi 9 Ağustos 2016 tarihinde gerçekleşecek.


Ödeme planına göre projede yüzde 12 peşin ödemede kalan bedeli 180 ay vade ya da yüzde 20 peşinde ise kalanı 240 aya kadar vade sağlanıyor.


Aylık taksitler konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacağı projede başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş yetkili şubelerinde yürütülecek.


TOKİ Çanakkale Ayvacık son başvuru tarihi! 

Başvuru işlemlerinin devam ettiği projede son başvuru tarihi 29 Temmuz Cuma günü olarak belirlendi. 



Satış duyurusu için