25 / 04 / 2024

Çanakkale Havalimanı avm

Çanakkale Havalimanı avm

Çanakkale Havalimanı'nın yanında AVM yapılması tepkileri çekti. Havalimanına 500 metre yakın mesafede yer alıyor.

Atatürk Havalimanı'nın yerine konut da AVM de yapılmayacak!

Atatürk Havalimanı'nda yapılaşmanın olmayacağı vurgulayan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan  "AVM ve konut yapılması söz konusu değil." dedi. 

Çanakkale Havalimanı terminal binası açıldı!

Çanakkale Havalimanı terminal binası açılış töreni yapıldı. Başbakan Binali Yıldırım ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tören için Çanakkale'ye geldi.

3. havalimanının Outlet AVM'sine büyük talip!

Gürsoy Yatırım Holding adından söz ettirmeye devam ediyor. Gürsoy Holding İcra Kurulu Üyesi ve CFO’su Murat Saraç: ‘’İstanbul 3. havalimanında yapılması düşünülen Outlet AVM ‘ye de talibiz’’ dedi.

Gürsoy Grup 3. Havalimanı'nın AVM'sine talip!

Gürsoy Grup yeni oulet AVM projesinden bahsetti. Proje, İstanbul Yeni Havalimanı'nda inşa edilecek.

Çanakkale Eviş Dumanlı Kent'e yoğun ilgi!

Çanakkale'de faliyet gösteren EVİŞ İnşaat’ın yeni projesi EVİŞ Dumanlı Kent için 17 Burda AVM’ye stant kurdu. Vatandaşlar projeye yoğun ilgi gösterdi.

Çanakkale Havalimanı'nın yanındaki AVM genelgeye takıldı!

Çanakkale Havalimanı'nın yanında AVM yapılması tepkileri çekti. Havalimanına 500 metre yakın mesafede yer alıyor.

Atatürk Havalimanı'na ne olacak?

Yeni havalimanının açılmasıyla birlikte Atatürk Havalimanı kapatılacak mı yoksa yerine AVM veya rezidans mı yapılacak sorularını da birlikte getirdi.

Üçüncü havalimanında çalışmalar ivme kazandı!

Otoparkları, otelleri, AVM'leri, sosyal tesisleri ile adeta bir şehir olacak ve 2018'in şubat ayında uçuşların başlayacağı havalimanında kat edilen mesafe havadan görüntülendi.

Canpa'da 30 yıldır iş kazası yaşanmıyor!

Yalıtım sektörünün önde gelen firması Canpa, 30 yıldır imza attığı konut, hastane, köprü, baraj, havalimanı, AVM gibi büyük projelerin yalıtım işlerinde bugüne kadar hiç iş kazası yaşanmaması dolayısıyla önemli bir rekoru elinde bulunduruyor.

Çanakkale Havalimanı'nın 500 metre yakınına AVM yapıldı!

Sayıştay Raporu, devletin havacılık alanındaki eksikliklerini gözler önüne serdi. Havalimanı’nın 500 metre yakınına AVM yapıldı, Hatay Havalimanı ise hurdaya döndü.

Çanakkale'ye 85 milyon dolarlık AVM!

Çanakkale'nin yeni yaşam ve buluşma merkezi olacağı düşünülen ve 85 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen 'Esas 17 Burda' Alışveriş Merkezi, törenle hizmete açıldı. İşte ayrıntılar...

Esas Gayrimenkul 2016'da 3 yeni AVM açacak!

Esas Gayrimenkul, AVM yatırımlarını hızlandırdı.Erhan Kamışlı, “Çanakkale’deki Esas 17 Burda AVM’nin açılışının ardından bu yıl Kocaeli ve Bolu’da 2 yeni AVM daha açacağız'' dedi.

Penzz Shop, Çanakkale 17 Burda AVM'de açıldı!

Penzz Shop İstanbul’daki Mağazalarından sonra ilk mağazasını Çanakkale’ de 17 Burda AVM’ de açtı.Penzz Shop’ta kitap, kırtasiye, hediyelik eşya, ev dekorasyon, oyuncak, puzzle gibi hem çocuklar hem de yetişkinler için birçok çeşit bulmak mümkün.

Çanakkale Havalimanı avm Haberi

Çanakkale Havalimanı avm

Uluslararası alanda hizmet veren Çanakkale Havalimanı'nda AVM yapıldığı ortaya çıktı. ''Pist başlarından itibaren 3 bin metrekarelik bölümüne insanların toplu halde bulunduğu yapılar yapılmaz'' genelgesine rağmen 500 metre yakın mesafeye AVM inşa edildi. Genelgenin, AVM'nin önündeki engeli kaldıracak şekilde düzenlenip, AVM'leri kapsam dışı bıraktığı tespit edildi. 


26 Haziran 2007'de yayınlanan, ''Havalimanları Çevresindeki yapılaşma Kriterleri'' genelgesinde ''Havalimanı mania planlarında yer alan uçuş konilerinin pist başlarından itibaren ilk 3 bin metrelik bölümü içerisinde, insanların toplu halde bulundukları yapılar inşa edilemez''...