23 / 04 / 2024

Çanakkale Eviş Dumanlı Kent'e yoğun ilgi!

Çanakkale Eviş Dumanlı Kent'e yoğun ilgi!

Çanakkale'de faliyet gösteren EVİŞ İnşaat’ın yeni projesi EVİŞ Dumanlı Kent için 17 Burda AVM’ye stant kurdu. Vatandaşlar projeye yoğun ilgi gösterdi.



Çanakkale’de inşaat sektöründe 30 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren ve ürettiği modern konutlar ile tüm dikkatleri üzerine çeken EVİŞ İnşaat’ın yeni projesi EVİŞ Dumanlı KENT’in hem tanıtımı hem de konut satışları için 17 Burda AVM’ye stant kuruldu. EVİŞ İnşaat Şirket yetkililerinin hazır bulunduğu stantta EVİŞ Dumanlı KENT Projesi Çanakkalelilere tanıtılıyor. Gün boyu ziyaretçi akınına uğrayan stantta vatandaşlara EVİŞ Dumanlı KENT Projesi ile ilgili yetkililer detaylı bilgiler verdi. Projeyi dikkatle inceleyen vatandaşlar, depreme dayanıklı üretilen modern konutlar hakkında bilgi sahibi oldular. Stantta vatandaşlarla bir araya gelen EVİŞ İnşaat Şirket Sahibi Lokman Eviş, projenin Çanakkale’de bir ilk olduğunu söyledi. Çanakkaleliler için huzurlu, güvenli ve modern konutlar ürettiklerini ifade eden Eviş; “Sağlam temellerle geçmişin birikimini bugünün estetiğiyle birleştirerek eserler oluşturuyoruz. Firma olarak en iyi malzeme, güvenli işçilik ve kalite ile müşteri güvenini korumayı hedefliyoruz. Çanakkalelilerin rahat mutlu yaşayabileceği evler yapmaya özen gösteriyoruz. Projelerimizde vatandaşlar için kaliteden ödün vermeyen konforu ve teknolojiyi buluşturan yaşam alanları sunuyoruz. EVİŞ Dumanlı Kent en yeni ve en modern projemiz. Göz bebeğimiz olan bu proje tamamlandığında bölgenin en iddialı projesi olacak” dedi.


Çanakkale’nin en modern projesi

EVİŞ Dumanlı Kent ismiyle hazırlanan proje en ince ayrıntısına kadar modern, lüks ve konforlu olarak tasarlanırken; 1+1, 2+1, 3+1, 5+1 dubleks, konut tipleri ile 230 dairenin bulunduğu proje müşterilerden yoğun ilgi görüyor. Proje içerisinde her apartmana özel havuz, fitness, sauna, Türk hamamı, kapalı ve açık otoparklar, akıllı ev ve güvenlik sistemleri, çocuk parkları, kamelyalar ile dinlenme alanları, yürüyüş yollarıyla EVİŞ Dumanlı KENT Projesi, Çanakkale’de bir ilk proje olmasıyla da dikkat çekiyor.


Birinci sınıf kaliteli malzemeler kullanılıyor

Zengin sosyal donatı ve peyzaj alanlarına sahip olan EVİŞ Dumanlı Kent’in lokasyonu ise Çanakkale  İzmir  asfaltına sıfır olarak gerçekleştirilecek. Üniversiteye, hastanelere, hava alanı ile otogara yakın bir bölgede yapılan projede ulaşım derdi ortadan kalkıyor. Birinci sınıf kaliteli malzemelerin kullanıldığı projede, ince tasarım anlayışı, metrekareleri geniş ve seçkin mimari özellikler dikkat çekiyor. Çanakkale'nin yükselen değeri EVİŞ İnşaat'ın yapmış olduğu proje modern bir yaşam mimarisidir. Alternatifli ödeme planlarının sunulduğu EVİŞ Dumanlı Kent’de peşin alımlarda indirim uygulanırken banka kredili satışlarda taksit imkânı yer alıyor. Temelden kredilendirmelerde büyük indirim imkânları sağlanırken, EVİŞ inşaat tarafından desteklenen kolay kredi ve cazip ödeme imkânları da uygulanıyor.



Çanakkale Hedef Gazetesi


Geri Dön