18 / 04 / 2024

BatıMahal’e yoğun ilgi! 790 bin dolar+KDV!

BatıMahal’e yoğun ilgi! 790 bin dolar+KDV!

Firma: Yalçınlar Group

Proje: Batımahal

Büyükçekmece Göl Vadisi’nde villa teslim ve kalite standartlarını GölMahal projesinde yeniden tanımlayan Yalçınlar Group’un, aynı bölgede hayata geçireceği 2.markalı villa projesi BatıMahal’e yoğun ilgi.



BatıMahal’de gördükleri yoğun ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyleyen  Batımahal  Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir; “  Yalçınlar Group  hayata geçirdiği ilk markalı projesi GölMahal Villaları ile sektörde ne kadar iddialı olduğunu gözler önüne sermişti. Bugün artık tüketiciler Yalçınlar’ın her zaman iyi bir projeye imza atacağını biliyor. Biz, doğru projeleri doğru fiyatla buluşturarak, tüketicilere en kullanışlı ve fonksiyonel müstakil yaşamları sunuyoruz” dedi.


Arsa değerlerinin ortalamada yaklaşık 250 dolar seviyelerinde seyrettiği Büyükçekmece Göl Vadisi’nde, Batı Mahal projesinin tek parsel özelliğinde Pelican Hill Mahallesi içinde geliştirilmekte olduğunu ve ortalama 2.500 m2’lik arsa pay değerinin sadece 625.000.00-$ seviyelerini bulduğunu belirten Bilge Özdemir; “Villalarımız yaklaşık 400 dönümlük kent ölçeği içinde; alt yapı, zemin mühendislik uygulamaları, çevre düzenlemeleri, sosyal-ticari-sportif tesisler ve geliştirilmiş teslim standartları ile yerleşime hazır ortalama brüt 450 m2 olarak teslim edilecek. Arsa maliyetleri ilave edilip satış değerlerimiz ile karşılaştırıldığında projemizin ne kadar karlı bir yatırım değeri sunduğunu görülecektir“  şeklinde konuştu.



790.000.00-$+KDV’den başlayan fiyatların, alım fırsatı olduğuna dikkat çeken Özdemir son olarak; yoğun ilginin Bakırköy’ den Yeşilköy’e, Halkalı’dan Başakşehir’e çevre villa projelerinden oluştuğunu belirtti. 




projeye sor



Geri Dön