27 / 04 / 2024

çanakkale jerotermal ihalesi

çanakkale jerotermal ihalesi

Çanakkale 15 adet jeotermal kaynak arama sahasının ihalesi 24 Şubat'ta. Kaynakların muhammen bedelleri de 25 bin lira ile 79 bin lira arasında belirlendi.

Milli Emlak'tan Ankara ve Çanakkale'de KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Çanakkale'de yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Arazilerin satış bedelleri 86 bin TL ile 6 milyon 708 bin TL arasında değişiyor. 

Milli Emlak'tan Çanakkale'de satılık 3 arsa!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Çanakkale'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 5 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Umurbey Belediyesi'nden Çanakkale'de satılık gayrimenkul!

Çanakkale İli Umurbey Belediye Başkanlığı, Çanakkale Umurbey Merkez Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 24 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Çanakkale Ezine'de 6 arsa satılıyor! İhalesi 29 Ağustos'ta! 

Çanakkale Ezine Belediye Başkanlığı, Çanakkale ili, Ezine ilçesi, Tavaklı köyünde yer alan 6 adet arsayı satıyor. Peki Çanakkale Ezine'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

İl Özel İdare Çanakkale'de arsa satacak! 

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Cevatpaşa'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 24 Ağustos tarihinde İl Özel İdaresi Hizmet Binasında gerçekleştirilecek.

İl Özel İdare Çanakkale Behramkale'de arazi satacak! İhalesi 16 Şubat'ta!

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Ayvacık'ta yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 16 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İl Özel İdare Çanakkale'de arsa satacak!

Çanakkale İl Özel İdare, Çanakkale Cevatpaşa Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 9 Şubat 2023 tarihinde saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

Etap Altınel Hotel Çanakkale 61 milyon TL'ye satılıyor! İhalesi 26 Ocak'ta!

Çanakkale Güzelyalı'da denize sıfır konumda bulunan Etap Altınel Hotel, satılıyor. İhale tarihi ve muhammen bedeli resmen açıklandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Çanakkale'ye 509 konut ve 25 dükkanlık yeni proje!

TOKİ'den Çanakkale'ye 509 ve 25 dükkanlık yeni proje geliyor. Söz konusu projenin ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Çanakkale'de tarla fırsatı! Bu fiyatı duyan inanamıyor!

Çanakkale Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Çanakkale Sarıcaeli Köyü'nde yer alan tarla için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan Çanakkale'de imarlı arsa fırsatı! İhalesi 7 gün sonra!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çanakkale'de yer alan yurt alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 27 Haziran tarihinde yapılacak.

Çanakkale Belediyesi konut yaptıracak! İhalesi 25 Mayıs'ta!

Çanakkale Belediye Başkanlığı, Çanakkale Güzelyalı Köyü'nde inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanının detayları...

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi iptal edildi.

çanakkale jerotermal ihalesi Haberi

çanakkale jerotermal ihalesi

Çanakkale’nin Merkez, Yenice, Ezine, Ayvacık, Bayramiçi ilçelerindeki toplam 15 adet jeotermal kaynak arama sahasının ihalesi 24 Şubat günü yapılacak.


Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan ihale ilanına göre, büyüklükleri 5 hektardan, 4,500 hektara kadar değişen alanlardaki kaynakların muhammen bedelleri de 25 bin lira ile 79 bin lira arasında...