12 / 12 / 2025

çanakkale Troya Milli Parkı

çanakkale Troya Milli Parkı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, milli parkları önemli bir cazibe merkezine dönüştürmek amacıyla milli park ve tabiat parkı yatırımlarına hız verdi, Troya Milli Parkı için 'Uzun Devreli Gelişme Revizyon Planı' onaylandı

Milli Emlak Çanakkale ve Gaziantep’te KDV’den muaf araziler satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Çanakkale ve Gaziantep’te yer alan arazileri satışa çıkardığını duyurdu. KDV’den muaf şekilde satılacak olan arazilerin satış ihaleleri Kasım ve Aralık aylarında yapılacak.

Milli Emlak’tan Ankara ve Çanakkale’de 202 bin TL’den başlayan fiyatlarla KDV’den muaf araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ve Çanakkale’de yer alan arazileri KDV’den muaf şekilde satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri Kasım ve Aralık aylarında yapılacak.

Milli Emlak Çanakkale ve Muğla’da KDV’den muaf arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çanakkale ve Muğla’da yer alan arazileri KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 23 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak’tan Balıkesir ve Çanakkale’de KDV’den muaf araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Çanakkale ve Balıkesir’de yer alan arazileri KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 25 Eylül ve 8 Ekim’de yapılacak.

Milli Emlak Çanakkale ve Adana’da KDV’den muaf arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Adana ve Çanakkale’de yer alan arazileri KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri Eylül ve Ekim ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak’tan Aydın ve Çanakkale’de KDV’den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Aydın ve Çanakkale’de yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalelerinin Eylül ve Ekim aylarında yapılacağı belirtildi.

Milli Emlak’tan Ankara ve Çanakkale’de satılık arsa ve araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Çanakkale’de yer alan arsa ve arazileri KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Satış ihalelerinin Ağustos ve Eylül’de yapılacağı belirtildi.

Milli Emlak’tan Çanakkale ve Çankırı’da KDV’den muaf arsa ve araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Çanakkale ve Çankırı’da yer alan arsa ve arazileri KDV’den muaf şekilde satışa çıkardı. Satış ihaleleri 25 ve 26 Ağustos’ta yapılacak.

Milli Emlak’tan Çanakkale ve Bursa’da KDV’den muaf satılık araziler! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çanakkale ve Bursa’da yer alan arazileri KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Satış ihalelerinin 26 Temmuz ve 5 Ağustos’ta yapılacağı belirtildi.

Milli Emlak’tan Çanakkale ve Aydın’da satılık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Çanakkale ve Aydın’da yer alan araziler satışa çıkarıldı. Arazilerin satış ihalelerinin 25 Temmuz ve 31 Temmuz’da yapılacağı belirtildi.

Milli Emlak Bursa ve Çanakkale’de KDV'den muaf arsa ve araziler satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bursa ve Çanakkale’de yer alan arsa ve araziler için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihaleleri 30 Temmuz ve 5 Ağustos’ta yapılacak.

Çanakkale ve Konya’da KDV’den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Çanakkale ve Konya’da yer alan arazileri satışa çıkardı. KDV’den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin satış ihaleleri 3 Temmuz ve 10 Temmuz’da yapılacak.

Milli Emlak’tan Ayvalık ve Gökçeada’da kiralık zeytinlikler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çanakkale Gökçeada ve Balıkesir Ayvalık’ta yer alan zeytinlikleri kiraya verecek. Zeytinliklerin kiralama ihaleleri Haziran ve Temmuz qyı içerisinde yapılacak.

çanakkale Troya Milli Parkı Haberi

çanakkale Troya Milli Parkı


Çanakkale'de merkeze bağlı Tevfikiye sınırları içinde kalan Troya Milli Parkı için 'Uzun Devreli Gelişme Revizyon Planı' onaylandı. Orman ve Su İşleri Bakanlığı, tabii zenginlikleri halkın hizmetine sunmak ve milli parkları önemli bir cazibe merkezine dönüştürmek amacıyla milli park ve tabiat parkı yatırımlarına hız verdi. Bakanlık, 1996 tarihinde 'Milli park' ilan edilen ve 1998 senesinde Dünya Kültürel Miras Listesi'ne de dâhil edilen Troya Tarihi Milli Parkı Uzun Devreli Gelişme Revizyon Planı'nı onayladı.


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, yaptığı açıklamada, gelişme planının onaylanması ile Bakanlığı tarafından bu alana yapmayı hedefledikleri yatırımlara da hız verdiklerini söyledi. Eroğlu, "Onaylanan revizyon planı kapsamında yapılacak çalışmalar ile hem Türkiye hem de dünya çapında önemli tarihi ve kültürel özelliklere sahip milli parkımızın korunarak gelecek kuşaklara...