16 / 04 / 2024

Çanakkale Yanyalı Konutları teslimler

Çanakkale Yanyalı Konutları teslimler

Karel İnşaat tarafından hayata geçirilen Çanakkale Yanyalı Konutları projesinde toplam 116 adet daire bulunuyor. Çanakkale Yanyalı Konutları' nda fiyatlar 82 bin TL' den başlıyor.

TOKİ Çanakkale Merkez'e müjdeyi verdi! 2+1, 3+1 yeni konutlar geliyor! 

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci 14 Eylül'de resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Çanakkale'de de yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Çanakkale Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ Çanakkale Merkez 2022 ucuz konut projesi..

TOKİ Çanakkale projesi için geri sayım başladı! O ilçeye yüzlerce ucuz konut geliyor!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale'de de yeni konutlar hayata geçirecek. İşte TOKİ Çanakkale projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Çanakkale projesi için düğmeye bastı! Çanakkale'nin o ilçesine 509 yeni ve ucuz konut geliyor!

Yeni yatırımlar için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale'de de yeni konutlar inşa edecek. İşte TOKİ Çanakkale projesi ile ilgili detaylar...

Çanakkale'de 70 yıllık evler için tapu iptal davası açıldı!

Çanakkale'nin Karbastı Mahallesi'nde, 70 yıllık evlere ve yeni yapılan deprem konutlarına; orman alanları içerisinde olması nedeniyle tapu iptal davası açıldı. 

1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul fiyatlarını uçurdu!

1915 Çanakkale Köprüsü, bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını uçurdu. Çanakkale'de senelik değer artışı konutlar için yüzde 32, arsalar için yüzde 38, araziler için ise yüzde 37 olarak gerçekleşti.

Çanakkale Ayvacık'ta depremzedeler konutlarını bekliyor!

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Ayvacık deprem konutlarına ilişkin konuştu. Ceylan, 86 köylü için hala konut inşa edilmediğine vurgu yaptı.

Çanakkale'nin gündeminde sosyal konutlar var!

Çanakkale Belediyesi'nde gerçekleşen toplantıda Sosyal Konutların Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili son durum tartışıldı. 

Çanakkale'nin gündemi sosyal konutlar!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Sosyal Konutlar bölgesinde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesi dahilinde kah sahipleri ile bir araya geldi. 

Çanakkale Belediyesi'nde gündem kentsel dönüşüm!

Çanakkale Belediyesi, Nisan Ayı Belediye Meclis Toplantısının ikinci bilişiminde, Sosyal Konutlar Mevkii kentsel dönüşüm çalışmalarını gündeme aldı. 

Çanakkale'deki depremzedeler için yapılan konutların durumu TBMM'de!

Çanakkale'deki depremzedeler için yapılan konutların durumu meclis gündemine taşındı. CHP'li Erkek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çanakkale'deki sosyal konutların riskli alan oldukları iddiası TBMM'de!

Çanakkale'de bulunan sosyal konutların riskli alan oldukları iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Ceylan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

1915 Çanakkale Köprüsü emlak fiyatlarını uçurdu!

Çanakkale Boğazı'nda yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü, Lapseki ilçesindeki arsa ve konutların değerine değer kattı. Fiyatlar yüzde 40'a varan tutarlarda arttı...

TOKİ Çanakkale Bayramiç projesi satışa çıktı!

TOKİ Çanakkale Bayramiç projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa sunuldu. Projedeki konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Çanakkale Yanyalı Konutları teslimler Haberi

Çanakkale Yanyalı Konutları teslimler

Çanakkale Yanyalı Konutları projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 3 blok şeklinde yükselen projede toplam 116 adet daireden oluşuyor. Proje Çanakkale İl' inde yer alıyor.


Çanakkale Yanyalı Konutları projesinde fitness salonu, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, bisiklet yolu, otopark, tenis kortu gibi sosyal seçenekleri bulunuyor.


Çanakkale Yanyalı Konutları Karel İnşaat imzasıyla yükseliyor. 3 bin metrekare alan üzerinde yükselen projedeki dairelerin teslim tarihi Mart 2016 yılında gerçekleşecek.


Çanakkale Yanyalı Konutları projesinde 1+1 daireler 82 bin TL, 2+1 daireler 135 bin TL, 3+1 daireler 200 bin TL' den başlıyor. Projede 5 adet ticari birim de bulunuyor. 


Çanakkale Yanyalı Konutları iletişim

Adres: Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Caddesi, Sevgi Evleri Sitesi B Blok No:3  Çanakkale

Tel:  0 286 263 04...