19 / 04 / 2024

Caner Erkin ve Şükran Ovalı

Caner Erkin ve Şükran Ovalı

Yaz başında aşklarını ilan eden Beşiktaşlı ünlü futbolcu Caner Erkin ve oyuncu Şükran Ovalı, şimdi Çeşme'yi mesken tuttu.

Caner Erkin ve Şükran Ovalı İtalya'daki evlerini dekore ediyorlar!

Caner Erkin’le oyuncu sevgilisi Şükran Ovalı’nın aşkı evlilik yolunda hızla ilerliyor. Araya giren mesafeler nedeniyle ilişkiyi yürütemeyecekleri iddia edilirken evlilik kararı alan çiftten güzel oyuncu, şimdilerde Milano’nun Cihangir’i olarak sayılan Brera semtindeki evlerini dekore ediyor.

Caner Bayazıt Emiroğlu kimdir? Caner Bayazıt ne iş yapmaktadır? 

Caner Bayazıt kimdir? Caner Bayazıt'ın eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt kariyeri ve eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt'ın kim olduğu ve Caner Bayazıt'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Görgün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görgün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Caner Görgün tarafından kuruldu.

Süvari İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Süvari İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Caner Süvari tarafından kuruldu.

İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Akşun ve Sedat Caner Akşun ortaklığında kuruldu.

Zenes Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenes Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mert Sarı, Emre Arslan, Enis Erkin Evci ve Hasan Nurkan Albayrak ortaklığında kuruldu.

Cnc Group İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnc Group İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Çoruhlu tarafından kuruldu.

Repaır İnşaat Lojistik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Repaır İnşaat Lojistik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Taşhan tarafından kuruldu.

Cnr House İnşaat Emlak Otomotiv Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr House İnşaat Emlak Otomotiv Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Uğuz tarafından kuruldu.

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Özçelik tarafından kuruldu.

Zen Kargo Konteyner Ve Prefabrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zen Kargo Konteyner Ve Prefabrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Özçelik tarafından kuruldu.

Pnr Group Teknoloji Sağlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pnr Group Teknoloji Sağlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Caner Yılmaz ve Pınar Özdemir ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

Oner Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Oner Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mehmet Emin Karahayıt, Onur Karahayıt ve Erkin Karayhayıt ortaklığında kuruldu.

Caner Erkin ve Şükran Ovalı Haberi

Caner Erkin ve Şükran Ovalı


Yaz başında aşklarını ilan eden Beşiktaşlı ünlü futbolcu Caner Erkin ve oyuncu Şükran Ovalı, şimdi Çeşme'yi mesken tuttu.


İkilinin sürekli Çeşme'ye geldiği ve kışın tadını burada çıkardıkları iddia edildi. Boşandığı eşi Asena Atalay'a daha önce Alaçatı'da ev kiralayan Erkin'in bu kez de yeni sevgilisi Ovalı için Çeşme Paşalimanı'nında villa kiraladı.


Sakatlığı nedeniyle fizik tedavi olan Caner Erkin ve sevgilisi Şükran Ovalı her fırsatta Çeşme'ye geldikleri öğrenildi. Ünlü çiftin İstanbul Atatürk Hava Limanı'nda İzmir'e seferi yapan uçaklara binmesinin de sırrı ortaya çıkmış oldu.


Yeni...