29 / 03 / 2024

çankaya Beştepe Millet Camii açıldı mı

çankaya Beştepe Millet Camii açıldı mı

Cami açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Camimizin Beştepe Millet Camii ve kongre merkezi olarak bugün açılışı yapılıyor. Adı Beştepe Millet Camii. Milletimize hayırlı olsun." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem bölgesindeki KOBİ'lere yeni kredi paketi sunacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün yapılan Kabine Toplantısı sona erdi. Beştepe'deki yapılan ve 2 saat 30 dakika süren toplantıdan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısında görüşülen konular ve alınan bir takım kararlar hakkında açıklama yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

Villas Tuzla Tepeören satışta! Tamamı peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

360 HDO ile Demirbaş Hanesel ortaklığının beşinci projesi olan 360 Villas Tepeören villa projesinde satışlar devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Kentsel dönüşümde daha kararlı adımlar atılacak! 

Beştepe'den 9 millet bahçesinin açılış törenine canlı bağlantıyla katılım gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüm ve yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o son dakika açıklamaları...

700 bin kamu işçisinin taban ücreti 15 bin TL ilk 6 ay için zam oranı ise yüzde 45 oldu!

Kamuda çalışan 700 bin işçinin gözü kulağı toplu sözleşme görüşmelerinde hükümetten gelecek zam oranındaydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün saat 12.20'de Beştepe'de kamu işçilerine verilecek zammı açıkladı. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Kamu işçilerinin zam oranı bugün o saatte açıklanacak!

Kamuda çalışan 700 bin işçinin gözü kulağı toplu sözleşme görüşmelerinde hükümetten gelecek zamda. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün saat 11.30'da Beştepe'de kamu işçilerine verilecek zammı duyuracak.

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı yarın açılacak!

Yarın gerçekleştirilecek "Büyük İstanbul Mitingi" ile birlikte, dünyanın beşinci, Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğine sahip olan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı hizmete açılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da açılışa katılacak.

Türkiye'nin birinci dünyanın beşincisi olan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi için geri sayım başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum İstanbul'a nefes olacak Atatürk Havalimanı Millet Bahçe'sinin ilk etabının açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağını açıkladı.

O ilde 4 adet konut imarlı arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Beştepe Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki Gaziantep'teki arsaların fiyatları ne kadar? 

Yapılandırmada başvuru tarihi belli oldu mu, yapılandırma başvurusu nereye yapılacak? İşte yapılandırmada son dakika

Beştepe’de dün yapılan Kabine Toplantısı’nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni yapılandırma paketinde detaylar da belli olmaya başladı. Peki bu yapılandırma başvurularıyla ilgili tarih açıklandı mı, yapılandırma başvurusu nerelere yapılacak? İşte yanıtı.

10 bin ehliyet iade edilecek! Hangi trafik cezaları af kapsamında? 

Vergi borcu cezaları siliniyor, taksitli ödeme dönemi geliyor, trafik ceza puanları kaldırılıyor. Beştepe’de yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, borç yapılandırma paketinin ayrıntılarını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Alınan binlerce ehliyet geri veriliyor, puanlar siliniyor!

Beştepe’de yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet tarihinin en büyük yapılandırmasıyla ilgili açıklasında, ehliyeti alınan kişiler için de çok önemli haberi verdi.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi, Türkiye'nin birinci, dünyanın beşinci en büyük şehir parkı olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ndeki çalışmaları anlatan bir video yayınladı. İşte ayrıntılar...

çankaya Beştepe Millet Camii açıldı mı Haberi

çankaya Beştepe Millet Camii açıldı mı

Cami açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Camimizin Beştepe Millet Camii ve kongre merkezi olarak bugün açılışı yapılıyor. Adı Beştepe Millet Camii. Milletimize hayırlı olsun." dedi.

Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü:


Camimizin Ankara’ya ve bölgemize kazandırılmasında emeğe geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum. Bu camide kılınacak namazların Allah katında kabul olmasını niyaz ediyorum. Bu caminin gerek mimarisi gerek konumu ile hem bölgeye hem Ankara'ya katkılar sağladığına inanıyorum. Bizim medeniyetimizin en önemli maddi unsurları camilerimizdir.


"ANKARA'YI DA AYNI ÖZELLİĞE KAVUŞTURUYORUZ"

İstanbul deyince nasıl Yeditepe aklımıza geliyorsa Ankara’yı da aynı özelliğe kavuşturuyoruz. Bunun gayreti içindeyiz.Çevremizde bambaşka manzara var. Suriye ve Irak'taki kardeşlerimizin yaşadığı sıkıntılar, maruz kaldıkları zulüm tüm şiddeti ile devam ediyor. Orucun ve namazın yasaklandığı yerlerde hayat mücadelesi veren kardeşlerimiz olduğunu biliyoruz. Hastalığını pençesinde olan kardeşlerimizi bildiğimizde...