19 / 04 / 2024

çankırı arazi

çankırı arazi

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası'nda 2013 yılında düzenlenen iftar yemeğinde yatırımcılara hazine taşınmazlarının tanıtımı yapılmış, 13 adet taşınmaz malı değerlendirmek üzere yatırımcılar Çankırı iline davet edilmişti.

Çankırı İl Özel İdaresi 49 adet gayrimenkulü satıyor! Arsa ve arazi alacaklar hemen bakın! 

Çankırı İl Özel İdaresi, Çankırı ili, Merkez, Ilgaz, Kurşunlu, Orta ve Yapraklı ilçelerinde yer alan 49 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Çankırı'da arazi kavgası: 1 ölü!

Çankırı'nın Bayramören ilçesinde bir kişi, arazi meselesi nedeniyle tartıştığı akrabasını tüfekle vurdu...

Çankırı'da arazi kavgası: 1 ölü!

Çankırı Kızılırmak Saraycık köyünde çıkan arazi kavgası nedeniyle 1 kişi yaşamını yitirdi...

Ankara ve Çankırı'da elektrik kesintisi 28 Eylül!

Ankara ve Çankırı'nın bazı kesimlerinde planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında 28 Eylül'de elektrik kesintisi uygulanacak.

Çankırı Korgun 2. Etap TOKİ!

Çankırı Korgun 2. Etap TOKİ Konutları satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Alt gelir grubu kapsamında satışa sunulan projede 88,33 metrekare büyüklükte daire yer alıyor.

Çankırı Şabanözü TOKİ Evleri başvuru!

Çankırı Şabanözü TOKİ Evleri başvuru dönemi 28 Eylül 2015 tarihi itibariyle başlıyor. Ödemeleri 180 ay vade seçeneğiyle yapılabilen projede 2 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Çankırı Şabanözü'nde 2 adet konut satıyor!

TOKİ Çankırı Şabanözü'nde 2 adet konut satıyor. Başvuru süresi 28 Eylül 2015 tarihinde başlayacak olan projede 180 ay vade imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

Çankırı Atık Su Arıtma Tesisi projesi hayata geçiyor!

Çankırı'da Avrupa Komisyonu tarafından Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Programı (İPA) altında eş finansmanı sağlanan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Çankırı Belediyesi tarafından yürütülen Atık Su Arıtma Tesisi'nin tanıtımı yapıldı

Çankırı Arıtma Tesisi'nin tanıtımı yapıldı!

AVRUPA Komisyonu tarafından Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Programı (IPA) altında eş finansmanı sağlanan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Çankırı Belediyesi tarafından yürütülen projenin tanıtımı yapıldı

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap son başvuru günü!

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap son başvuru günü 30 Eylül olarak belirlendi. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 88,33 metrekare büyüklükte daire satışa sunuluyor.

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap başvuruları bugün başlıyor. Ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sunan projede 9 bin 724 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Çankırı Korgun 2. Etap TOKİ Evleri başvuru!

Çankırı Korgun 2. Etap TOKİ Evleri başvuru süreci yarın başlıyor. Alt gelir grubu kapsamında satışa sunulan projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap başvuru dönemi yarın başlıyor!

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap başvuru dönemi yarın başlıyor. Ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sunan projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor.

çankırı arazi Haberi

çankırı arazi

Vali Vahdettin Özcan'ın başlattığı "Yatırım Yeri Bizden, Yatırımlar Sizden" sloganı ile ilgili etkinlikler kapsamında Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası'nda 2013 yılında düzenlenen iftar yemeğinde yatırımcılara hazine taşınmazlarının tanıtımı yapılmış, ayrıca Defterdarlık Milli Emlak Müdürlüğü'nce 4706 Sayılı Kanun'a göre irtifak ihalesine çıkan 13 adet taşınmaz malı değerlendirmek üzere yatırımcılar ilimize davet edilmişti. 

Çalışmalar sonlandırılarak neticeye varıldı ve bu kapsamda; ilimizin muhtelif yerlerinde bulunan 13 adet toplam 303.308 m2'lik hazine taşınmazı 28 Mart 2014 tarihine kadar başvuruda bulunan yatırımcılara 49 yıllığına tahsis edilecek. 

Vali Özcan, turizm alanında da yatırım hamlesini gerçekleştiren şehrimiz Tuz Mağarası'nın da turizme kazandırılması ile birlikte nitelikli otel yatırımcılarının şehrimize yatırım yapmakta acele etmesi gerektiğini belirterek, bu kapsamda tahsis edilecek taşınmazların otel yatırımcılarınca da değerlendirilebileceğini dile getirdi. 28 Mart 2014...