19 / 04 / 2024

Çankırı Ilgaz Dağı Tüneli ne zaman yapıldı

Çankırı Ilgaz Dağı Tüneli ne zaman yapıldı

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Ilgaz Dağı Tüneli'ndeki çalışmalarla ilgili "İnşallah ocak ayında ışığı göreceğiz, nisan ayında da taşıt geçişine başlayacak" dedi.

Çankırı'da parasını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı: Müteahhit paramızı ödesin!

Çankırı'da 7 katlı inşaatın çatısına çıkan inşaat işçileri vinç üzerine çıkarak 'müteahhit paramızı ödesin' eylemi yaptı. 

TOKİ Çankırı Korgun’da 240 taksitle ucuz ev fırsatı!

TOKİ'nin Çankırı Korgun projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Korgun projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Korgun 2022 sosyal konut projesi...

Çankırı Ilgaz’a TOKİ’den 60 ucuz konut!

TOKİ'nin Çankırı Ilgaz projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Ilgaz projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Ilgaz 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Çankırı Atkaracalar’da 240 ay taksitle ucuz konut!

TOKİ'nin Çankırı Atkaracalar projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Atkaracalar projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Atkaracalar 2022 sosyal konut projesi...

Çankırı'da son 5 yılda satılan ve kiralanan Hazine arazileri TBMM'de!

CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Çankırı'da son beş senede Hazineye ait arazilerden satılan ve kiralananlarla ilgili soru önergesi verdi. 

Çankırı'ya 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı Orta'da iki yeni millet bahçesi inşa edecek.

Çankırı Korgun ve Ilgaz için acele kamulaştırma kararı!

Çankırı ili, Korgun ve Ilgaz sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Çankırı Korgun ve Ilgaz için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tokat, Sinop, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'dan bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Tokat, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'da sivil toplum kuruluşları, Sinop'ta AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ile Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun, bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki verdi...

Çankırı'da arazi kavgası: 1 ölü!

Çankırı'nın Bayramören ilçesinde bir kişi, arazi meselesi nedeniyle tartıştığı akrabasını tüfekle vurdu...

TOKİ Çankırı Şabanözü 101 konut ihalesi bugün!

Çankırı İli Şabanözü İlçesi 2. Etap 101 Konut ve 4 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Çankırı 101 konut ihalesi yarın!

Çankırı İli Şabanözü İlçesi 2. Etap 101 Konut ve 4 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Çankırı ve Kastamonu için acele kamulaştırma kararı!

Çankırı ve Kastamonu illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çankırı için acele kamulaştırma kararı!

Çankırı ili Yapraklı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çankırı Ilgaz Dağı Tüneli ne zaman yapıldı Haberi

Çankırı Ilgaz Dağı Tüneli ne zaman yapıldı

Özcan, beraberinde AK Parti Çankırı milletvekilleri Hüseyin Filiz ve Muhammet Emin Akbaşoğlu, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ve Karayolları 15. Bölge Müdürü Sami Uyar ile birlikte tünel çalışmalarını yerinde inceledi. Gazetecilere açıklama yapan Özcan, tünelin yılların özlemi haline geldiğini söyledi. Sol tünelde 4 kilometrelik kısmın açıldığını görmenin, kendisini mutlu ettiğini aktaran Özcan, "Ayrıca tünelin ağzından Ilgaz ilçe sapağına kadar bağlantı yolları tamamlandı. Bu yol Çankırı'yı, hem Kastamonu'ya hem de Karadeniz'e yaklaştıracaktır. Buda turizm hareketliliği getirecektir. Özlemle 2016 yılı ocak ve nisan ayını bekliyoruz. İnşallah ocak ayında ışığı göreceğiz, nisan ayında da taşıt geçişine başlayacak" diye konuştu.


"Bölgedeki iller bu hareketlilikten üzerine düşeni alacaktır"

Milletvekili Hüseyin Filiz de AK Parti hükumeti tarafından yaklaşık 500 milyon lira harcanarak tünelin inşa edildiğini belirtti. Tünelin...