25 / 04 / 2024

Çankırı iş yeri satışı

Çankırı iş yeri satışı

Çankırı İcra Dairesi, Merkez ilçesinde bulunan 2 bin 226 metrekarelik iş yerini 6 milyon 750 milyon TL'ye satışa çıkardı. Gayrimenkulün ihalesi 12 Ağustos 2020 günü gerçekleşecek. 

İş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısı! Prof. Dr. Murat Batı: İş yeri kiracıları kurtarılmalı!

İş yeri kiralarından alınan yüzde 20'lik stopaj gündemden düşmüyor. Prof. Dr. Murat Batı, kiracıları bu yükten kurtarmak için iş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısında bulundu. İşte ayrıntılar..

TOKİ Çankırı projesi için düğmeye basıldı, sıra temel atmaya geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesi için 'ÇED gerekli değildir kararı' verildi. 475 konutun yer aldığı proje 564 milyon 451 bin 740 TL'ye mal olacak.

Berlin’de yüzde 37 kira artışı mağaza kapattırıyor, Türkiye’de Şubat iş yeri kira zammı yüzde 54.72!

​​​​​​​TÜİK Şubat ayı iş yeri kira zammını yüzde 54.72 olarak açıkladı. İş yeri sahipleri zammı çok bulurken gazeteci Gaffar Yakınca X sosyal medya hesabından Berlin’de 118 yıllık lüks ürün mağazasının yüzde 37’lik kira artışı yüzünden kapandığını duyurdu. Takipçileri bizde zamlar yüzde yüz dedi

TOKİ, Çankırı için ÇED başvurusu yaptı! 475 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çankırı projesi için düğmeye bastı. Çankırı TOKİ projesinde 475 konut yer alacak.

İki ilde 5 iş yeri satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

Bilecik ve Ordu'da yer alan 5 adet iş yeri satışa çıkarıldı. İşte yatırımcıların radarına giren o ihale ilanları...

TOKİ Çankırı projesi için beklenen tarih geldi! Eldivan'a 99 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Eldivan projesi yarından sonra ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 99 adet konut bulunuyor.

Çankırı'da parasını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı: Müteahhit paramızı ödesin!

Çankırı'da 7 katlı inşaatın çatısına çıkan inşaat işçileri vinç üzerine çıkarak 'müteahhit paramızı ödesin' eylemi yaptı. 

TOKİ Çankırı projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı projesinin ihalesini 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek. Söz konusu projede altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

TOKİ Çankırı projesi için yeni tarih açıklandı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. TOKİ'nin Çankırı projesinde 99 adet konut yer alacak.

Yatırımcılar dikkat! O ilde 3 otel, 12 işyeri ve 55 konut açık artırma ile satışa çıktı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Diyarbakır'da 3 otel, 12 işyeri ve 55 konutu açık artırma ile satışa çıkaracağını duyurdu.

AVM'lerde de kira krizi büyüyor! İş yeri kiralarına TÜFE’nin yüzde 50-60’ı kadar artış sınırı talebi!

AVM’ler pandemi döneminde markalara ciddi destekler sunarak, kiraların önemli kısmından feragat etti ancak sektörde kira sorunu yeniden gündem oldu. Perakendeciler, konuttaki gibi işyeri kiralarına da artış sınırı getirilmesini istiyor. İşte detaylar...

İş yeri kira artışı nasıl belirlenir? İş yeri kiralarına nasıl zam yapılır? 

İş yeri kiracıları, kira artışlarının nasıl yapılacağını merakla araştırıyor. Peki iş yeri kira artışı nasıl belirlenir? İşte ayrıntılar...

TOKİ Çankırı 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı'da 349 konutluk yeni proje inşa edecek. 

Çankırı iş yeri satışı Haberi

Çankırı iş yeri satışı

Çankırı İcra Dairesi, Merkez ilçesinde bulunan 2 bin 226 metrekarelik iş yerini satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli ise 6 milyon 750 milyon TL olarak açıklandı. 

T.C. ÇANKIRI İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri :
Çankırı İl, Merkez İlçe, 1032 Ada, 2 Parsel, ABDÜLHALİK Mahalle/Köy, Çankırı ili, Merkez ilçesi, Abdülhalik Mahallesi 1032 ada 2 Parsele ait Çankırı Tapu Müdürlüğü arşivinde bulunan onaylı mimari proje üzerinden yapılan incelemeler sonucunda; Mimari projesine göre; Zemin + 1 Normal kat olmak üzere 2 katlı ön germeli prefabrik taşıyıcı yapı tarzında inşa edilmiş bir yapıdır. Zemin kat 2.226,60 metrekare (Servis Alanı:1.181.13 metrekare, Showroom: 1.045,47 metrekare) 1.kat 1.159,03 metrekare olmak üzere toplamda 3.385,63 metrekare inşaat alanına sahiptir. Mimari projesine...