24 / 04 / 2024

çankırı üretim tesisleri

çankırı üretim tesisleri

Japon Sumitomo Rubber İndustries Firması, Abdülkadir Özcan Otomotiv Lastik A.Ş ile 500 milyon dolar değerinde bir yatırımla Çankırı'ya üretim tesisi kuracak...

Çankırı'da inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri mecliste!

2010-2018 yılları arasında Çankırı ilinde inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri ile sosyal ve kültürel tesislere ilişkin soru önerhesi hazırladı. CHP'li Tanrıkulu konuyu meclis gündemine taşıdı...

Çankırı'da itfaiye tesisleri inşaatı ihale edilecek!

T.C. Çankırı Belediye Başkanlığı Çankırı'da İtfaiye tesisleri inşaatını kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkardı. İnşaatın başlayacağın arsanın bedeli ise 3 milyon 260 bin 940 TL. Haber Resmi Gazete'de yayınlandı.

AKO Grubu Çankırı'ya 100 milyon dolarlık tesis kurdu!

AKO Grubu Türkiye'yi Avrupa'nın akü üretim merkezi yapmaya hazırlanıyor. 100 milyon dolar yatırımla Çankırı'ya tesis kuran şirket yatırımlarını arttıracağını açıkladı.

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap başvuru dönemi yarın başlıyor!

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap başvuru dönemi yarın başlıyor. Ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sunan projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor.

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap başvuru 2015!

Ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sağlanan TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap'ta 1 adet konut açık satış yöntemiyle satılıyor. İşte TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap başvuru 2015 detayları...

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap'ta 1 adet konut satıyor!

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap'ta 1 adet konut satıyor. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede başvurular 1 Eylül 2015 tarihinde başlayacak.

Çankırı Ilgaz Dağı Tüneli Nisan'da bitecek!

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Ilgaz Dağı Tüneli'ndeki çalışmalarla ilgili "İnşallah ocak ayında ışığı göreceğiz, nisan ayında da taşıt geçişine başlayacak" dedi.

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları ne zaman bitiyor?

Toplam 2 konutun satışa sunulduğu TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları bugün başladı. Peki TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları bugün başlıyor!

10 bin 63 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Çankırı Atkaracalar Konutları'nda 2 konut satışa sunuluyor. TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Çankırı Atkaracalar satış duyurusu!

Başvuruların yarın başlayacağı TOKİ Çankırı Atkaracalar Konutları'nda 2 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Çankırı Atkaracalar satış duyurusu haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Çankırı Atkaracalar Evleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor. TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları yarın başlıyor.

Çankırı Atkaracalar TOKİ başvuruları ne zaman?

10 bin 63 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Çankırı Atkaracalar Konutları'nda 2 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki Çankırı Atkaracalar TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları ne zaman?

TOKİ Çankırı Atkaracalar Evleri'nde toplam 2 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları ne zaman?

çankırı üretim tesisleri Haberi

çankırı üretim tesisleri

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı İlker Aycı'nın da katıldığı törenle, Japonya'nın ilk yerel lastik üreticisi Sumitomo Rubber Industries (Sumitomo Rubber) Firması Başkan ve CEO'su Ikuji Ikeda ile Abdülkadir Özcan Otomotiv Lastik AŞ (AKO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özcan, yaklaşık 500 milyon dolar değerinde üretim tesisinin Çankırı'ya kurulması için protokol imzaladı.


Çağlayan, Rixos Otel'deki törendeki konuşmasında, yatırımın çok doğru zamanda yapıldığını, dünya ekonomisinin ciddi bir krizden geçtiği dönemde, yeni teşvik sisteminin açıklandığı bir ortamda bu yatırımın önemli olduğunu kaydetti. Bakan Çağlayan, "Türkiye, dünyanın şu anda en güvenilir 13. yatırım yapılabilir ülkesi" dedi.


2 bin kişiye iş imkanı Abdülkadir Özcan AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özcan, 516 milyon dolar bir yatırımla faaliyete girecek olan fabrikada 2...