20 / 04 / 2024

Çankırı'da inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri mecliste!

Çankırı'da inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri mecliste!

2010-2018 yılları arasında Çankırı ilinde inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri ile sosyal ve kültürel tesislere ilişkin soru önerhesi hazırladı. CHP'li Tanrıkulu konuyu meclis gündemine taşıdı...



CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 2010-2018 yılları arasında Çankırı ilinde inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri ile sosyal ve kültürel tesislere ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanrıkulu sorularının Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

2010-2018 yılları arasında yıllar bazında 7 Aralık tarihi itibariyle;

1- Çankırı iline bağlı merkez ve ilçelerde, yapımına devam edilen veya tamamlanan okul, derslik, kütüphane sayısı kaçtır? Hali hazırdaki durumları nedir?

2- Çankırı iline bağlı merkez ve ilçelerde, yapımına devam edilen veya tamamlanan çocuk yuvası sayısı kaçtır? Hali hazırdaki durumları nedir?

3- Çankırı iline bağlı merkez ve ilçelerde, yapımına devam edileb veya tamamlanan hastane, sağlık ocağı, dispaner sayısı kaçtır? Hali hazırdaki durumları nedir?

4- Çankırı iline bağlı merkez ve ilçelerde, yapımına devam edilen veya tamamlanan huzurevi, kültür merkezi, spor alanı, köy konağı sayısı kaçtır? Hali hazırdaki durumları nedir?


 


Geri Dön