28 / 03 / 2024

Ardahan'da inşa edilen tesisler mecliste!

Ardahan'da inşa edilen tesisler mecliste!

2010-2019 yılları arasında Ardahan ilinde inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri ile sosyal ve kültürel tesisler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...



CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 2010-2019 yılları arasında Ardahan ilinde inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri ile sosyal ve kültürel tesislere ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanrıkulu, sorusunun Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu'nun soruları:
1- Ardahan ili bağlı merkez ve ilçelerde yapımına devam edilen veya tamamlanan okul, derslik, kütüphane sayısı kaçtır? Halı hazırdaki durumları neledir?
2- Ardahan iline bağlı merkez ve ilçelerde yapımına devam edilen veya tamamlanan çocuk yuvası sayısı kaçtır? Halı hazırdaki durumları neledir?
3- Ardahan ili bağlı merkez ve ilçelerde yapımına devam edilen veya tamamlanan hastane, sağlık ocağı, dispanser sayısı kaçtır? Halı hazırdaki durumları neledir?
4- Ardahan ili bağlı merkez ve ilçelerde yapımına devam edilen veya tamamlanan huzurevi, kültür merkezi, spor alanı, koy konağı sayısı kaçtır? Halı hazırdaki durumları neledir?


Geri Dön