26 / 04 / 2024

Canpa güvence sertifikası

Canpa güvence sertifikası

Yalıtım sektörünün lider firması Canpa, müşterilerine sunduğu “Güvence Sertifikalı” hizmeti ile de sektöründe öncülük yapıyor. Sektörün ana unsurlarından yalıtım da aynı paralelde gelişerek artık inşaatta kalitenin ayrılmaz bir parçası haline geldi.

Bu kişilere sosyal güvence geliyor! Resmen açıklandı! Hayaller gerçek oluyor!

Kamuda ve özel sektörde çalışan milyonlarca vatandaşa yarı zamanlı (part-time) çalışma fırsatı sunulurken; sosyal güvenlik, izin ve aynı zamanda tazminat gibi haklar da yasalarla güvence altına alınıyor. Yarı zamanlı çalışmaya ilişkin yeni düzenlemeler de gelecek. İşte detaylar...

Güvence 34 İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvence 34 İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Barak tarafından kuruldu.

'Evim Yuvan Olsun' kampanyasında konutlar ve eşyalar Türkiye Sigorta güvencesinde olacak!

Türkiye Sigorta, depremden etkilenen vatandaşların barınma sorununun çözümüne katkı sağlamak için başlatılan "Evim Yuvan Olsun" kampanyası kapsamında evini afetzedelere açan konut sahiplerine bina ve eşya sigortasıyla güvence sunacak.

OHAL süresince depremzedelerden elektrik ve doğal gazda güvence bedeli alınmayacak!

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle olağanüstü hal (OHAL) kararı alınan ya da afet bölgesi ilan edilen şehirlerdeki elektrik ve doğal gaz tüketicilerinden, tüm dağıtım bölgelerinde OHAL süresince güvence bedeli alınmayacak.

Tatile çıkacaklar aman dikkat! Güvenli ve rahat tatil için bunları mutlaka yapın!

Tatile çıkarken gözünüz arkada kalmasın! Okulların ara tatile girdiği şu günlerde sömestr tatili için hazırlık yapanlar hem ailenizi hem geride bıraktıklarınızı güvence altına almayı unutmayın.

Regal ankastre ürünlerde 3 yıl ücretsiz garantiye ek güvence! İşte 25 Eylül 2022 Regal Fiyat Listesi!

Regal ilk gününden itibaren piyasaya hakim ürünler kadar sağlam ancak onlardan çok daha ucuz ürünleriyle sadık bir müşteri portföyüne sahip oldu. Şimdi kendine güvende bir adım öte giden Regal 3 yıl garanti kapamına 2 yıl daha ekliyor. İşte kampanya şartları

Akıllı Hız Yardımı piyasaya çıkan yeni araçlarda zorunlu olacak! Sertifikası olmayan araç satılamayacak

Haziran 2024'ten itibaren AB'de siber güvenlik sertifikası olmayan yeni araçların satışı yasaklanacak. Bu da siber güvenliği otomotiv endüstrisinin ayrılmaz bir parçası haline getirecek.

Kanal İstanbul ile İstanbul güvence altına alınacak! 

Kuzey Marmara Otoyolu 7'nci kesim Habibler-Hasdal şantiyesinde inceleme yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu kısa süre içerisinde yapımına başlanacak olan Kanal İstanbul ile İstanbul'un güvence altına alınacağını dile getirdi. 

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şb. açıldı!

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şb. Ümraniye'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Uyanık tarafından açıldı.

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş Bağcılar Şubesi açıldı!

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş Bağcılar Şubesi 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Faizsiz konuta devlet güvencesi geliyor!

250 binden fazla kişinin katılım sağladığı faizsiz konut sistemi yasal düzenleme ile güvence altına alınacak.

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Uyanık tarafından kuruldu.

Allianz 'iş yerim sigortası'yla kira kaybını güvenceye alıyor!

Allianz Türkiye 'iş yerim sigortası'yla kira kaybını ve iş durması gibi riskleri de güvence altına alıyor...

Canpa güvence sertifikası Haberi

Canpa güvence sertifikası

Son yıllarda hızla büyüyen inşaat sektörü, teknik ve estetik açıdan çıtayı dünya seviyesinin üzerine taşırken, sektörün ana unsurlarından yalıtım da aynı paralelde gelişerek artık inşaatta kalitenin ayrılmaz bir parçası haline geldi. 


Bu süreçte hizmet kalitesi ile yalıtım sektöründe öne çıkan firmalardan Canpa, prestijli projelerin yalıtımcısı olarak isim yaptı. Sektörde 30 yılı aşkın deneyime sahip olan Canpa’nın 25 yıldır birlikte çalıştığı tam zamanlı ustaların da aralarında bulunduğu ekibi, “yalıtımın profesörleri” olarak anılıyor. Yaptıkları yalıtımdan sonra hiç sorun yaşanmayan çözümleri ile bilinen firma, şimdi müşterilerine sunduğu “Canpa Güvence Sertifikası” ile sektörde bir öncülüğe daha imza atıyor. 

Canpa Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, bugüne kadar güvence sertifikası verdikleri firmaların sayısının 45’e ulaştığını bildirdi. Özcan, uygulamanın amacını, “Canpa Güvence Sertifikası ile müşterilerimiz diyor ki...