19 / 04 / 2024

Cardin Consept Mobilyanın yeni yatırımları

Cardin Consept Mobilyanın yeni yatırımları

Cardin Consept Mobilya 7 milyon dolarlık yatırıma imza atmaya hazırlanıyor...

Akn Consept Grup Orman Ürünleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akn Consept Grup Orman Ürünleri Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Akın Özdeş tarafından kuruldu.

Pierre Cardin yüzde 50 indirim başlattı! İşte 27 Eylül 2022 Pierre Cardin Fiyat Listesi!

Stil sahibi erkeklerin tercih ettiği marka Pierre Cardin sezon sonu ürünlerde yüzde 50 indirimle satışlara başladı. Online satış mağazası üzerinde başlayan kampanyada tişört, gömlek, pantolon ve ceketler ücretsiz kargo imkanıyla satın alınabiliyor. 

Her şey dahil düğün paketlerinde yüzde 32’ye varan indirim fırsatı! Rapsodi Mobilya 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Rapsodi mobilyanın her şey dahil düğün paketlerinde, yüzde 32’ye varan indirimli fiyatları devam ediyor. 8 farklı modelde geçerli olan indirim kısa süre için geçerli olacaktır.İşte, Rapsodi mobilya düğün paketleri 26 Eylül 2022 fiyat listesi…

Pierre Cardin Kadın çantalarda net yüzde 50+ sepette yüzde 10 indirim fırsatı! Pierre Cardin 20 Eylül 2022 Fiyat Listesi

Fransız giyim markası Pierre Cardin, kadınların tercih ettiği çanta modellerinde online satış mağazasına özel yüzde 50 + sepette yüzde 10 indirim kampanyası başlattı. Kol çantası, çapraz çanta, bel çantası, büzgülü çanta, sırt çantası, askılı çanta, cüzdan ve el çantası modellerinde geçerli kampanya

Pierre Cardin’den yaz finaline özel kampanya! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Pierre Cardin kadın ve erkek giyim kategorilerinde yüzde 50’ye varan indirime ek olarak her 500 TL’lik alışverişe sepette ekstra 100 lira indirim imkanı sunuyor.

Consept Yapı Mimarlık Mobilya Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Consept Yapı Mimarlık Mobilya Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de kuruldu.

Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de!

Loda Mobilya, ailesini büyütmeye devam ediyor. Loda Mobilya’nın bu seferki durağı ise Türkiye’nin en önemli kozmopolit şehirlerinden İzmir. Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de.

Consept Otomotiv Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Consept Otomotiv Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yaren Kurt ve Oğuzhan Topaloğlu ortaklığında kuruldu. 

H2 Consept Yapı İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

H2 Consept Yapı İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Olağan tarafından kuruldu. 

Dünden bugüne mobilyanın X, Y ve Z’si!

X,Y ve Z olarak adlandırılan kuşaklar, niteliklerine, davranış tarzlarına ve alışveriş alışkanlıklarına göre değişkenlik göstermekte. Bu kuşaklar için mobilya markaları da kuşakların ilgisini çekmek için farklı tarzlarda ürünler geliştirerek dönemin tarzının bir nevi fotoğrafını çektiler.

Mobilya seçimi ruh halimizi etkiliyor!

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSMOB) mobilyanın fiziksel ve ruhsal sağlığa etkileri paneliyle masaya yatırıldı.

Adana Ziyapaşa Consept projesinde teslimler 2018'de başlıyor!

Yamaç İnşaat, Ziyapaşa Consept projesi çalışmalarını sürdürüyor. Adana'nın merkezi lokasyonlarından kabul edilen Ziyapaşa Bulvarı'na yürüme mesafesinde yer alan proje, 2 bin 200 metrekarelik yeşil alanıyla dikkat çekiyor.

Royal Halı ve Pierre Cardin Halı sezona iddialı girdi!

Yeni trendlerin ve hedeflerin paylaşıldığı bayi toplantısında konuşan Royal Halı ve Pierre Cardin Halı Genel Müdürü Adnan Kılınçoğlu, “Yeni yönetim olarak bayilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hız kesmeden üretime devam ediyoruz." dedi.

Cardin Consept Mobilyanın yeni yatırımları Haberi

Cardin Consept Mobilyanın yeni yatırımları


Cardin Consept Mobilya 2013 yılında da yatırımlarına hızla devam ediyor. Cardin Consept Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Murat Teker bu yıl içinde yurtdışında 30 mağazaya ulaştıklarını söyledi. Teker yeni yatırımlarının 7 milyon dolar değerinde olduğunu da sözlerine...