20 / 04 / 2024

Carlos Mourao Pereira kim

Carlos Mourao Pereira kim

35 yaşında geçirdiği kaza sonucunda görme yetisini yitiren buna rağmen hala mesleğini icra eden 45 yaşındaki Mimar Carlos Mourao Pereira kimdir?

Dünyaca ünlü Şehir Plancısı Prof. Dr. Carlos Moreno: 15 Dakikalık Şehir'i açıkladı! Hayatımız kolaylaşacak...

Esenler Belediyesi, 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’nü ünlü akademisyenlerin katılımıyla gerçekleşen Uluslararası Şehircilik Paneli'nde Dünyaca ünlü Şehir Plancısı Prof. Dr. Carlos Moreno  ‘15 Dakikalık Şehir”i anlattı.

Sspp Investments Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sspp Investments Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Joao Carlos De Castro Rosas tarafından kuruldu.

Waterson Developments Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu! 

Waterson Developments Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Carlos Alberto Martınez Ferrero tarafından kuruldu.

Türkiye'de 150 otel ile faaliyet göstereceğiz!

Hilton Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye (MENA) Bölgesi İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Carlos Khneisser, "Gelecek 5 sene içerisinde Türkiye'de takriben 150 otel ile faaliyet göstermeyi hedefliyoruz." dedi.

Openact Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Openact Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Jose Luıs, Hıdalgo Loma-Ossorıo, Carlos Zarco Sanz, Zehra Saday ,Aygün Zuhal, Kol Zarco Sanz ortaklığında kuruldu.

Mozambik'te ulaştırma yatırımları yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Mozambik Cumhurbaşkanı Nyusi’nin Özel Temsilcisi, Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Carlos Mesquita ile görüştü. Görüşmede projeler ve yatırımlar konuşuldu.

Carlos Tavares, Opel'in Torbalı'daki arsasını satar mı?

Türkiye otomotiv pazarında bir tek Opel İzmir’den yönetiliyor. Sebebi de Torbalı’da sahip oldukları 20 bin metrekarelik arsa ve tesis. Fransız Peugeot Citroen Grubu’nun CEO’su Carlos Tavares, Torbalı’da oldukça değerli olan bu arsayı duyarsa satılığa çıkarabilir.

Vitor Pereira İstinye’deki ev kirasını kendisi karşılayacak!

Fenerbahçe’nin sahip olduğu Millenium Evleri yerine İstinye’de lüks bir konutta oturan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira’ya bundan böyle kirasının karşılanmayacağı ve daireyi boşaltması gerektiği bildirdi.

Carlos Mourao Pereira kimdir?

35 yaşında geçirdiği kaza sonucunda görme yetisini yitiren buna rağmen hala mesleğini icra eden 45 yaşındaki Mimar Carlos Mourao Pereira kimdir?

Portekizli mimar Carlos Mourao Pereira görmeden tasarım yapıyor!

Bir kaza sonucu görme yetisini kaybeden 45 yaşındaki Carlos Mourao Pereira, mekan tasarımına olan sevgisi nedeniyle mimarlık mesleğini sürdürüyor. Pereira: "Görerek yaptığım şeyleri artık duyarak, hissederek ve dokunarak yapıyorum" dedi.

Carlos Slim, İspanyol FCC inşaat şirketini satın mı alıyor?

Geçen yılın en çok para kaybeden milyarderlerinden Meksikalı telekomünikasyon devi Carlos Slim, İspanyol inşaat şirketinin tamamına satın alma teklifi sunacağı haberi, İspanyol FCC şirketinin hissesini yüzde 14 yükseltti.

Carlos Slim New York'taki konağını 80 milyon dolara satıyor!

Meksikalı işadamı Carlos Slim, ABD'de New York şehrinde bulunan Duke-Semans isimli konağını 80 milyon dolara (217 milyon lira) satışa çıkardı. Carlos Slim, dünyanın en zengin ikinci kişisi..

Renault'un Cezayir'deki Oued Tlelat Otomobil fabrikası açıldı!

Renault'un Cezayir'in Oran şehrinde kurulan Fabrikası, Cezayir Başbakanı Abdelmalek Sellal ile Renault Başkanı Carlos Ghosn tarafından açıldı. Fabrika ilk etapta yılda 25 bin araç üretmeye başlayacak...

Carlos Mourao Pereira kim Haberi

Carlos Mourao Pereira kim

Mimar Carlos Mourao Pereira, 1970 Lizbon doğumlu. Pereira, 1997 yılında Lizbon Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. 


Çalışmaya hayatına 1991 yılında başlayan Carlos Mourão Pereira 1998 yılından bu yana kendi ofisinde çalışıyor. 


Pereira, New York'taki Metropolitan Sanat Müzesi'nde, Avrupa üniversitelerinde, seminer ve konferanslar veriyor.


Carlos Mourao Pereira, Portekiz'in başkenti Lizbon'da yaşıyor. 35 yaşında geçirdiği kaza sonucunda görme yetisini yitiren Carlos Mourao Pereira, hala mesleğini icra ediyor.


Trakya Üniversitesinden aldığı davet üzerine Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesindeki Balkan Araştırma Enstitüsünde bir programa katıldı.


Portekizli mimar Carlos Mourao Pereira görmeden tasarım...