26 / 04 / 2024

carrebian

carrebian

Keller Williams Danışmanı Şirin Sezer Emlakkulisi.com okurları için ziyaret ettiği bir yerden, oradaki yaşamdan ve gayrimenkul yatırımlarının seyrinden bahsediyor. İşte Belize'de yaşam ve gayrimenkul..

carrebian Haberi

carrebian

Bu yazımda sizlere ziyaret ettiğim bir yerden, oradaki yaşamdan ve gayrimenkul yatırımlarının seyrinden bahsedeceğim. Gittiğim ve geri dönmek istemediğim Belize, Orta Amerika’nın Yucatan Yarımadası’nda bulunuyor. Uzak gibi görünse de ulaşım aslında çok rahat. Türk Hava Yolları’yla direk uçuşla Miami’desiniz. Oradan ise kısa bir uçak yolçuluğuyla Belize’ye varıyorsunuz. Uçaktan manzara harika, yeşiller ve maviler dans ediyor. Belize’ye daha detaylı bakınca sadece bu renklerle sınırlı kalmadığını görüyorsunuz. Şellaleleri, yağmur ormanları, benzersiz dalış noktaları, Maya uygarlığı, Blue Hole (Büyük Mavi Çukur- sualtı obruğu), mağaralar ya da köpekbalıklarıyla yüzmek ve daha fazlası sizi bekliyor. 

Turizm merkezi olarak bilinen Belize’nin yatırım fırsatlarından gün geçtikçe daha fazla kişi haberdar oluyor. Amerika ve Kanada vatandaşı olup da bölgeyi emeklilik yatırımı olarak görenlerin sayısı oldukça fazla.



Belize’nin en...