10 / 05 / 2024

CarrefourSA İzmir hipermarket

CarrefourSA İzmir hipermarket

CarrefourSA, İzmir'de ikinci hipermarketinin açılışını yaptı. Mağaza açılışında konuşma yapan CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu, "Gerçekten müşteriye değer yaratabileceğimiz yerde, müşterinin de bizi sahipleneceği yerde büyümek istiyoruz" dedi…

CarrefourSA marketlerde et ve et ürünlerinde özel kampanya! İşte Mart 2022 fiyat listesi!

CarrefourSA marketlerde et ve et ürünlerinde 1- 20 Mart arası özel fiyatlı kampanya devam ediyor. İşte et ve et ürünlerinin Fiyat listesi...

Carrefoursa'nın kasap ürünlerinde özel fiyatlar! Dana Kıyma 1 kg 78,90 TL!

Carrefoursa kasap ürünlerini özel fiyatlarla satışa sundu. Dana Kıyma 1 kg 78,9 TL, Dana Döş Sarma 81,90 TL'ye carrefoursa market ve online internet sitesinde. İşte carrefoursa kasap ürünleri indirim listesi...

Reysaş GYO, İzmir Bayındır'daki deposunu 98 milyon TL'ye CarrefourSA'ya kiraya verdi!

Reysaş GYO, İzmir ili, Bayındır ilçesi, Canlı Mahallesi, 108 ada 2 parselde yer alan depoyu 5 yıllığına 98 milyon TL+KDV bedelle CarrefourSA'ya kiraya verdi. 

CarrefourSA Adana Gayrimenkul'ün satışını gerçekleştirdi!

Perakende sektörünün önemli oyuncularından CarrefourSA sahibi olduğu Adana Gayrimenkul'ü 212 milyon TL karşılığında sattı. 

CarrefourSA 130 yeni mağaza açacak!

CarrefourSA ihracata yönelik de yatırımlarına hız veriyor. eçtiğimiz yıl 25'e ulaşan bayilik sistemini de 2021 yılı sonuna kadar 100'e çıkarmayı planlanan şirket bu yılın sonuna kadar 130 yeni mağaza açacak.

CarrefourSA 6 şubesinde outlet mağaza açtı!

Carrefour, 30 ülkede 12 bin 300 market ve 350 bin çalışanı ile dünyanın en büyük ikinci perakende zinciri konumuna sahip. CarrefourSA, altı mağazasında outlet bölümü açtı.

Gurme CarrefourSA Bodrum Yalıkavak'ta açıldı!

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, Bodrum Yalıkavak'ta Gurme CarrefourSA'nın açılışını gerçekleştirdi. 

Migros ve CarrefourSA'dan 34 mağaza için anlaşma!

CarrefourSA ve Migros, çeşitli illerdeki 34 CarrefourSA mağazasının, alınan stratejik karar doğrultusunda Migros'a dönüştürülmesi yönünde anlaşmaya vardı.

CarrefourSA'nın hedefi 100 bayiye ulaşmak!

CarrefourSA Genel Müdür Kutay Kartallıoğlu, 2021 yılı içerisinde 100 bayiye ulaşmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Carrefoursa 34 mağazasının kiracılık haklarını devretti!

Carrefoursa ile Migros arasında, işletilmekte olan 34 adet mağazanın, kiracılık hakkının ve  kira sözleşmelerinin devri hususunda 7 Ocak 2021 tarihinde sözleşme imzalandı. 

Migros ve CarrefourSA 34 mağaza için anlaşma imzaladı!

Migros ve CarrefourSA çeşitli şehirlerdeki 34 CarrefourSA mağazasının, Migros’a dönüştürülmesi yönünde anlaşma imzaladı.

CarrefourSA bayi sayısını bir yılda 100’e çıkaracak!

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, belirlediği kriterlere uyan girişimcileri bünyesine katmak için Süper ve Mini formatlarında ‘Franchise’ vermeye başladı ve sistemin detaylarını Bayim Olur Musun Fuarı’nda duyurdu.

Ataşehir CarrefourSA 20 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul Anadolu 5. İcra Dairesi, Ataşehir'in Küçükbakkalköy Mahallesi'nde bulunan CarrefourSa 20 milyon TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 22 Ocak 2021 günü gerçekleşecek.

CarrefourSA İzmir hipermarket Haberi

CarrefourSA İzmir hipermarket

İzmir'de 4 bin 500 metrekare alana kurulan Hilltown Karşıyaka CarrefourSA Hiper'in açılışı yapıldı. Yeni açılan CarrefourSA, İzmir’deki 45. CarrefourSA mağazası ve ikinci CarrefourSA hipermarketi oldu. Açılış töreninde konuşma yapan CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu şöyle konuştu:

"Burası eskiden zaten CarrefourSA'ydı. Şimdi efsane geri döndü diyoruz. Bizim mutluluğumuz burada. Bölge halkını çok özlemişiz. Buradaki ilgiyle de bunu görüyoruz. Biz İzmir'i seviyoruz. Burası İzmir'deki 45. mağazamız. İzmir'de yılda ortalama 28 milyon müşteriye ürün ve hizmet ulaştırıyoruz. Burada yatırımlarımıza devam edeceğiz. Bu mağazamızda 110 kişiyi istihdam ediyoruz. 4 bin 500 metrekare satış alanı var. Eski mağazamıza göre biraz küçük ama çok daha verimli ve çok daha etkili bir mağaza olacağına inanıyoruz. Ürün gamında 5 bini gurme olmak üzere 60 bin çeşit ürün bulunacak....