29 / 03 / 2024

Çatalca Hükümet Konağı nerede inşa edilecek

Çatalca Hükümet Konağı nerede inşa edilecek

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Çatalca Hükümet Konağı için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 8 Nisan 2019 tarihinde yapılacak.

Çatalca Hükümet Konağı ihalesi yarın!

İstanbul İli, Çatalca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Çatalca Hükümet Konağı inşaat ihalesi 8 Nisan'da!

TOKİ İstanbul İli, Çatalca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 8 Nisan'da yapılacak...

TOKİ Çatalca Hükümet Konağı ihalesi 8 Nisan'da!

İstanbul İli, Çatalca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 8 Nisan 2019 tarihinde yapılacak.

Çatalca Hükümet Konağı ihalesi 8 Nisan'da!

İstanbul İli, Çatalca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 8 Nisan tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Çatalca Hükümet Konağı 8 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Çatalca Hükümet Konağı için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 8 Nisan 2019 tarihinde yapılacak.

Bayburt Hükümet Konağı için yıkım çalışmaları başladı!

Bayburt’ta Polis Meslek Yüksek Okulu ve yanında bulunan Halı Sahası'nda yıkım çalışmaları başladı. Yıkım çalışmalarının yapıldığı alana Yeni Hükümet Konağı inşa edilecek. 

TOKİ Ardahan Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan Hükümet Konağı'nın ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Adana Çukurova Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Adana İli Çukurova İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Tarsus Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Mersin İli Tarsus İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Mersin Hükümet Konağı ihalesi Pazartesi yapılacak!

TOKİ Mersin Tarsus Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Eylül 2018 Pazartesi günü yapılacak...

Bingöl Merkez Hükümet Konağı'nın ihalesi bugün!

İhalesi iki kere ertelenen Bingöl İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi yeniden ihale edilecek. İhalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Bingöl Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Bingöl İli Merkez Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Elazığ Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Elazığ Baskil Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Çatalca Hükümet Konağı nerede inşa edilecek Haberi

Çatalca Hükümet Konağı nerede inşa edilecek

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kamu yatırımlarını da sürdürüyor.

Türkiye'nin dört bir yanında yeni hükümet konakları inşa eden TOKİ, Çatalca Hükümet Konağı için düğmeye bastı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Çatalca Hükümet Konağı ihalesini 8 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek. Projede ayrıca altyapı ve çevre düzenleme işi de bulunuyor.

İhale ilanı:
İstanbul İli, Çatalca İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 8 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.